• Se Tromsø - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss 1! Skaff tilgang her.
Duman fikk masse tillit i sesongoppkjøringen, og så ut til å slå seg inn i 2019-utgaven av Strømsgodset.
Med ni serierunder igjen, har 20-åringen sett seg nødt til å sette strek over sesongen. Det endte med én cupkamp fra start, og to Eliteserie-kamper på benken for A-laget.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Jeg håpet og så for meg at 2019-sesongen skulle bli ganske bra for min del. I stedenfor har det vel blitt mislykket, sier en skuffet Hasan Duman til Eurosport.

Lysketrøbbel

Helt siden april 2018 har han slitt med plager i lysken som følge av et brokk.
– Det har føltes ganske halvveis siden da, men jeg gikk inn i preseason rett etter ferien, og da hadde det fått roet seg litt. Etter hvert gjorde det vondt igjen, også ble det stadig verre. Etter hvert ble det for vondt til å spille fotbal, forteller Duman, som nettopp har gjennomgått en operasjon i Tyskland.
Nå er han i gang med rehabiliteringen. Legene anslår at det vil ta to-tre måneder før Godset-talentet er hundre prosent frisk, og nå sikter han seg inn på å få en god oppkjøring til 2020-sesongen.
– Det er godt å vite at problemet er borte, og nå går det framover. Nå har jeg god til til å bli helt frisk igjen. Jeg tenker 2020, sier midtbanespilleren.
Han så for seg at 2019 skulle bli året å slå gjennom.
– Jeg følte det skulle bli mitt gjennombruddsår, og det trodde jeg etter en god preseason også. Slik ble det dessverre ikke.

Utgående kontrakt

I vinter skrev han en ett-årskontrakt med Strømsgodset som går ut i desember. Foreløpig har han verken hørt noe fra Strømsgodset eller andre om veien videre.
– Er det en litt ekkel situasjon å være i, samtidig som man er skadet?
– Jeg tar det litt som det kommer. Nå handler det først om å bli frisk og komme meg tilbake igjen, sier Duman.
Unggutten mener han har utviklet et godt forhold til den danske hovedtreneren Henrik Pedersen, til tross for at han ikke har kunnet vise i treningshverdagen hva han står for.
– Henrik kommer stadig og spør hvordan ting står til med meg, og vi har et bra forhold. Han har vist forståelse for mine skadeutfordringer, sier 20-åringen.
  • Se Tromsø - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss 1! Skaff tilgang her.
Se intervju med Hasan Duman fra før sesongen her!
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43