– Jeg har fått veldig gode svar i dag, ingenting er brekt, eller avrevet. Det er klart at jeg blir sikkert på sidelinjen en liten stund, men det ser mye bedre ut enn fryktet, sier Gjertsen til Eurosport.no
Kristiansund-vingen startet kampen med å ha en målgivende pasning på 1-0 målet rett før pause. Like etter andre omgangen var satt i gang kom han seg rundt på kanten, men der ble han taklet stygt av Efraín Juárez. Vålerenga-spilleren fikk da sitt andre gule kort og sendt av banen. Gjertsen måtte også til slutt forlate banen på båre med en skade som først så ut til å kunne være langvarig.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
– Jeg føler der og da at det er ganske alvorlig. Jeg ble ganske redd for at den sesongen her skulle være ferdig, men jeg har litt flaks med at foten letter litt så jeg unngår den verste trøkken, med at foten ikke ble stående igjen i bakken, sier vingen til Eurosport.no.
Se situasjonen og debatten i studio her:
27-åringen var ikke den eneste som måtte forlate banen under kampen. Nylig innleide Thomas Amang måtte gi seg etter 20 minutter på grunn av det som skal være en strekkskade. Kristiansund har også Flamur Kastrati ute med strekkskade.
Bendik Bye som satte inn 1-0 målet var han som erstattet Amang, mens Kristoffer Hoven som satte inn 2-0 senere i kampen var den som kom inn for Torgil Gjertsen. Kristiansund vant til slutt kampen 2-0.
Det er foreløpig ukjent når Gjertsen og Amang er tilbake fra skadene sine, men Gjertsen er positiv til sin situasjon.
– Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir ute, det er hovent og det er litt blodansamlinger som gjør det vanskelig å ta noen MR-bilder akkurat nå. Jeg må vente noen dager før jeg vet helt sikkert, men det ser mye bedre ut nå enn først antatt, så jeg er ved godt mot.
Se høydepunktene fra kampen her:
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23