• Se Vålerenga - Brann søndag 3. oktober klokken 20.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss! Skaff tilgang her.
BRANN STADION (Eurosport):
– Det var utfordrende å miste to mann så tidlig, da er det ikke så veldig lett å få gjort så veldig mye.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Det sier Lars Arne Nilsen til Eurosport i den bergenske høstsola på Brann Stadion dagen etter nok en kamp uten seier.
Mot Bodø/Glimt fikk Brann med seg ett poeng i kamp nummer fem på rad, men det var gjestene fra nord som var klart nærmest seieren.

Skadeutfordringer

Førsteomgangen var jevnspilt, men med det som virket som strekkskader på både Taijo Teniste og Veton Berisha inn til pause, ble andreomgangen vrien å hanskes med. Nilsen frykter å måtte reise til Oslo på supersøndag uten duoen.
– Det er litt for tidlig å si, de måtte ut med krampe eller strekk i går. Vi må vente i alle fall til torsdag før vi kan konkludere. De må undersøkes og testes. De måtte i alle fall ut til pause og det er store spørsmålstegn bak begge to til helga, sier Nilsen.
Fra før har han Amer Ordagic og Petter Strand på skadelista. Bosnieren kan få et par opptredener etter neste landskampspause, mens Strand er ferdigspilt for året.
– Det er ganske lett å ta ut laget for tida, det har jo sine fordeler også. Men vi skal stille et bra lag på søndag også, vi har en bra gjeng, mener Nilsen.

Haugen-retur fra start

Mot Vålerenga er Bismar Acosta tilbake fra karantene og heldigvis kom Fredrik Haugen seg gjennom knappe 80 minutter i comebacket fra start uten problemer.
– Det var godt å kjenne at kroppen i alle fall fungerte, selv om det ikke var en kamp helt som vi hadde håpet. Jeg følte jeg var med og prøvde i går, men jeg har et stykke til toppformen. Førsteomgangen var okei, da hadde vi litt trykk på dem i perioder, men så blir vi for dype etter pause, og går litt tom for krefter, sier Haugen til Eurosport.
– Ja, Glimt rullet over dere i andreomgangen. Ble dere slitne?
– Hvert fall for min del, jeg var ganske sliten allerede til pause. Jeg har bare hatt én uke med trening, men det bør jo ikke være slik at vi blir slitne etter en omgang, vi må klare bedre enn det, konstaterer midtbanespilleren.

Snakker om unggutta

I Bergen har flere tatt til orde for at de vil se mer til ungguttene i Brann-stallen. Med skadeproblemene de siste ukene har flere av dem fått sjansen i troppen, men det har blitt smått med spilletid.
– Hva tenker du om bruken av og kvaliteten på ungguttene du har på benken, og det de har fått av minutter på banen?
– Vi har tre unggutter som har fått debutert, selv om de ikke har fått spilt så mye. Emil Kalsaas kom i inn i går og hadde et okei innhopp, Sander (Marthinussen) har spilt (fire minutter mot Haugesund) og Aune (Heggebø) har spilt en de (totalt 108 minutter fordelt på fire kamper)l. De er i alle fall i posisjon får noen små drypp.
  • Se Vålerenga - Brann søndag 3. oktober klokken 20.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss! Skaff tilgang her.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21