Det blir to nye år på Anders Jenssen i Tromsø. Midtstopperen kom til klubben i vinter på en ettårskontrakt, som nå blir forlenget ut 2021.
Det bekrefter klubben i en pressemelding torsdag.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Jeg er veldig fornøyd med å få fortsette etter å ha hatt et flott første år i klubben. Det er mye bra på gang og jeg er glad for jeg får være en del av det. Det var lett å komme inn i gruppen her og det gikk greit allerede fra første dag, så har relasjonene bare utviklet seg i en veldig god retning. Forhåpentligvis klarer vi å få litt avkastning på banen også utover høsten, sier Jenssen.
Midtstopperen var sentral i Tromsø-forsvaret før han pådro seg en skade i august. Nå er han aktuell for spill igjen til helgens kamp mot Kristiansund.
– Den nye kontrakten, som vi nå har blitt enige, om henger sammen med den første kontrakten og de forutsetningene som lå i den. Anders har innfridd de forutsetningene og vi har blitt enige om en ny toårsavtale. Anders tar steg når han blir utfordret og er en spiller som vi tror kommer til å utvikle seg videre i TIL. Han har allerede kommet langt på den korte tiden han har vært her, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.
Sett denne?
  • Søndag: Se Tromsø - Kristiansund klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss 4. Trykk her for å sikre deg tilgang
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02