• Se Stabæk - Brann søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OSLO/BERGEN (Eurosport.no):
– Det kan være veldig viktig kamp for sesongen. Jeg ville elsket å spille den, men vi må se de neste dagene hvordan det går, sier Samuel Sahin-Radlinger til Eurosport.no.
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Onsdag var Brann-keeperen tilbake på feltet etter operasjonen i kneet som har holdt ham ute i de tre siste kampene. Trolig kommer Stabæk-kampen for tidlig for østerrikeren, men til neste helgs gullkamp mot Rosenborg på hjemmebane, er det mer realistisk at keeperen gjør comeback.
– Søndag er veldig nært. Vi må se. Nå må vi følge med de neste dagene på om det er en reaksjon før vi gjør noe mer. Det er vanskelig å si, men jeg liker ikke å se på kamper. Jeg vil være tilbake så fort som mulig, men jeg vil ikke risikere noe. Jeg må være tålmodig og lytte til kroppen.
– Kneet er bra. Jeg har sett frem til å trene litt på gresset og få på meg hanskene. Dette var den første dagen og det var veldig bra, sier han etter økten.

– En guttedrøm

Men vikar Markus Olsen Pettersen er ikke beredt til å gi opp plassen uten kamp mot Rosenborg.
– Det hadde vært jækla gøy å spille mot Rosenborg. Det er en guttedrøm. I alle fall når vi er i en posisjon hvor vi kan avgjøre det. Jeg skal gi ham konkurranse nå når han kommer tilbake slik jeg har gjort i hele år. Det er begge blitt bedre på og det er fint med konkurranse, sier Olsen Pettersen til Eurosport.no.
  • Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte søndag klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Og Radlinger har latt seg imponere av vikaren.
– Han har gjort en veldig god jobb og jeg er glad på hans vegne.
Radlinger legger ikke skjul på hva han synes de siste ukene på hvordan de siste ukene på sidelinjen har vært.
– Det er skikkelig drit å se på kamper, men slik er fotballen. Noen ganger har man små skader, men du må fortsette å jobbe for å komme tilbake.
Se reportasje med Olsen Pettersen fra tidligere i sesongen. Saken fortsetter under videoen:

Tidligst klar mot RBK

Brann-trener Lars Arne Nilsen vil ikke stresse med å få Radlinger klar til kampen mot Stabæk, men gleder seg over å ha førstekeeperen tilbake.
– Han var på feltet i dag. Han fikk på seg skoene og fikk kjenne på gresset. Han kommer når han kommer. Markus har gjort det bra og det er kjekt å se ham i mål også. Jeg tror Radlinger trenger litt tid til for å bli klar, sier Brann-treneren.
– Han er tidligst klar mot Rosenborg?
– Ja, hvis ikke det skjer noe helt spesielt. Vi har prøvd han litt i dag og får se reaksjonen hans i morgen. Markus klarer seg fint. Vi skal ikke stresse.
  • Se Stabæk - Brann søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58