• Lad opp til helgens runde i Eliteserien med «Før runden» onsdag klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
MOLDE/OSLO (Eurosport.no): – Vi er klar over at det kan være de fem/seks/syv siste kampene vi har ham her, sier Ole Gunnar Solskjær til Eurosport.no.
Han er brennhet. Erling Braut Håland viste mot Lillestrøm talentet som bor i seg og hvorfor han er ettertraktet av europeiske storklubber. Molde er allerede i gang med å forberede seg på at 17-åringen kan forsvinne.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Vi hentet inn Chima fordi vi regner med at vi mister en spiss til sommeren. Så er vi selvfølgelig på jakt, men det kommet helt sikkert inn en hvis Erling går ut, sier Solskjær.
Saken fortsetter under videoen:

Ble bydd mange millioner

I vinter jaktet blant annet Juventus på signaturen til 17-åringen, men fikk ikke napp. Solskjær vil ikke utelukke at kontrakten til Håland, som er ut 2019, blir forlenget. Noe som kan være gull verdt om storklubbene kommer på banen.
Klubben har god dialog med spilleren selv og far Alf-Inge Håland. Om millionene kommer på bordet til sommeren kan utfallet bli noe helt annet.
– Det var ganske mange millioner som ble budt i januar, men det var ikke riktig for oss eller ham. Det var for tidlig, sier Solskjær.
– Juventus er et ok sted å dra?
– Det kan hende at det blir det, svarer Solskjær.
  • Se Vålerenga - Molde søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Saken fortsetter under videoen:

– Han har det lille ekstra

Hovedpersonen selv tenker lite på hvor fremtiden går og vil være i klubben så lenge som han må.
– Det må du ikke spørre meg om, sier Håland.
Etter duellen med LSKs Frode Kippe sparte ikke lagkopmpis Vegard Forren på superlativene og mente veteranen ble herjet med. Midtstopperen er usikker på hvor lenge de får beholde ham.
– Han har det lille ekstra, jeg skal gi ham det. Men jeg skryter nok av ham ellers så at han får det på TV også vet jeg ikke om jeg vil, ler Forren, og utdyper:
– Søndag var han avgjørende for oss. Det fortjener han skryt for. Det er en gutt som ikke har det travelt, så får vi se hvor lenge han blir her.
  • Se Vålerenga - Molde søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge

17-åring svært delaktig i Molde-seier

Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14