Populære sporter
All sport
Vis alt

Stjernekeeperen forlenget med RBK

Espen Blaker

Oppdatert 03/10/2018 klokken 12:30 GMT+2

André Hansen blir av flere sett på som kanskje tidenes Rosenborg-keeper. Onsdag skrev han under en avtale som binder ham til klubben fram til 2023.

hansen

Foto: Eurosport

  • Se Rosenborg – Sandefjord på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 18.00!
Den forrige kontrakten løp til 2021.
– Jeg ønsker først og fremst å gi et signal om at jeg ønsker å utvikle meg. Det synes jeg at jeg fortsatt gjør i Rosenborg, sier han til klubbens nettsted.
– Jeg ønsker å være med på å vinne ting, det gjør jeg også i Rosenborg. Men jeg må være ærlig med dem som følger klubben om at utenlandsambisjonene ikke rokkes ved at jeg skriver ny kontrakt. Men det legges til siden, og jeg skal fokusere på det jeg kan gjøre noe med. Det er å fortsette å utvikle meg som målmann og bidra til at laget fortsetter med å oppnå suksess, sier han videre.
28-åringen har i flere sesonger storspilt som RBKs burvokter, men spesielt i år har han fått mye ros.
Mange sliter med å forstå at Hansen fortsatt spiller i Eliteserien. Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth er blant de.
– Det må stå veldig bra til på keeperplass i klubber rundt omkring når André Hansen ikke blir plukket opp, sier Gauseth.
For selv om Hansen har levert på et høyt nivå i flere sesonger, har han i 2018 tatt ytterligere steg.
– Rosenborg har sikret seg Eliteseriens beste keeper i flere år fremover. Det er bare å gratulere. Uansett hva andre klubber i Eliteserien finner på, så er det ingen som vil være bedre, sier Gauseth.
Hansen har vært i RBK siden han kom fra Odd foran 2015-sesongen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame