• Se Rosenborg - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2
Haugesund-trener Eirik Horneland må klare seg uten Ibrahima Wadji i opptil seks kamper, melder Haugesunds Avis. FKH-angriperen pådro seg en skade i baksiden av låret mot slutten av kampen mot Stabæk.
Onsdag kom dommen. Wadji har pådratt seg en strekkskade i hamstringen og er ute i fire til seks uker.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Det er aldri kjekt med skader, men vi føler at vi har en bra tropp og skader er en del av denne bransjen, sier Horneland til Eurosport.no.
Medaljejagende FKH, som ligger på tredjeplass fire poeng foran Ranheim, møter Rosenborg (borte), Brann (hjemme) og Kristiansund (borte) i de tre neste kampene i Eliteserien. I tillegg kommer Strømsgodset på besøk i kvartfinalen i cupen i slutten av september.
– Vi er bra besatt i den posisjonen, men vi skulle gjerne hatt han med oss. Men det gir muligheter for andre, fortsetter FKH-treneren.
Wadji kom på lån fra Molde til FKH i sommer. Der har han gått rett inn på laget og notert seg for én scoring. Horneland er fornøyd med det angriperen.
– Han har prestert veldig bra og han passer godt inn i vår måte å spille fotball på. Han løper fort og mye, og han er ekkel å forholde seg til for motstanderen.
  • Se Rosenborg - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2
Sett denne?
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55