Populære sporter
All sport
Vis alt

Se, her er han tilbake på Vålerengas treningsfelt

Eirik Fure

Oppdatert 06/06/2018 klokken 15:28 GMT+2

En svært spillesugen Fitim Azemi var tilbake på Vålerengas treningsfelt onsdag formiddag. Spilleren mener han ligger godt foran skjema.

Azemi

Foto: Eurosport

VALLE (Eurosport.no):
For tre uker siden ble Azemi ble ankeloperert. Onsdag gledet han seg over at han endelig kunne returnere til Intility Arena med fotballsko i baggen.
– Det er utrolig deilig. Det har kriblet i beina. Jeg har gått i garderoben og sett at gutta har tatt på fotballsko, mens jeg har tatt på joggesko og gått alene i gymmen. Det har vært så kjedelig. At jeg nå endelig kan være ute og nyte sola er deilig, smiler han til Eurosport.no.
Spissen kom tilbake på treningsfeltet raskere enn han hadde forventet.
– Det har vært litt sånn frem og tilbake. Jeg hadde litt smerter et par dager etter jeg hadde operert, men det har gått overraskende fort over. Jeg fikk beskjed om tre til seks uker før jeg kunne begynne med ball. Jeg har følt meg ganske bra før det, så jeg har utsatt det litt for å være 100 prosent. I dag var det deilig å være litt på ballen, sier Azemi.
(Se Azemi i aksjon! Saken fortsetter under).

Mener touchet fortsatt sitter

– Hvordan fungerte det?
– Det fungerte bra. Touchet sitter fortsatt. Jeg tror det går mer på fotballpusten enn selve formen, så vi tar et steg om gangen.
– Dårlig kondisjon?
– Nei, jeg tror ikke den er så verst. Jeg tror det er mer at jeg kommer til å bli fort sliten av fotballbevegelsene. At muskulaturen kanskje stivner litt de første dagene, sier han.
Azemi ser lyst på fremtiden, men er forsiktig med å spå noen konkret dato for comeback i kamp.
– Jeg har ikke peiling, men skal snart til kontroll hos legen og få en ny vurdering på ankelen. Det er kanskje 1-2 uker før jeg begynner å trene med laget, anslår han, og understreker samtidig at han ikke er noen lege.
25-åringen kom til Vålerenga i august 2017. Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren har ikke startet en Eliteserie-kamp i år, men har tre innhopp.
VIFs neste kamp er borte mot serieleder Brann kommende søndag. Matchen har avspark 20.00 og vises på Eurosport Player og TVNorge.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame