Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
27-åringen har skrevet under på en kontrakt med Romsdals-klubben som strekker seg over fire og en halv sesong, ut 2022-sesongen. Han kommer til å aksle MFK-drakten med nummer syv på ryggen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Han ble løslatt fra sin kontrakt med MLS-klubben Seattle Sounders for kort tid siden, og Molde-direktør Øystein Neerland gjorde det tidlig klart at de ønsket å sikre seg midtbanespillerens tjenester.
Wolff Eikrem var svært sentral for Molde mellom 2011-2013, før veien gikk videre til Æresdivisjonen og Heerenveen. Siden den gang har han vært i Cardiff og Malmö før Seattle Sounders. Siden 2012 har han dessuten representert det norske landslaget ved 17 anledninger.
Også under Cardiff-tiden ble han ledet av Ole Gunnar Solskjær.
– Dette er tredje gangen jeg signerer Magnus, det sier vel alt hva jeg synes om ham som fotballspiller. Jeg har fulgt ham siden han var 12 år og på Statoil Akademiet. Nå får jeg være med på neste fase i hans karriere, sier Solskjær til Moldefk.no., og legger til:
– Magnus kommer med sin erfaring og rutine for å hjelpe ungguttene og vil være en sterk bidragsyter til det sportslige for laget fremover.
Wolff Eikrem er tilgjengelig for spill da Molde møter Lillestrøm på bortebane 5. august.
Tidligere i sommer sikret Molde seg Erling Knudtzon fra og med 2019.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05