Ovenfor Romsdals Budstikke sier Moldes sportssjef Øystein Neerland lørdag kveld at klubben ønsker den tidligere Molde-spilleren tilbake.
– Vi sjekker nå muligheten for å hente Magnus hjem, men status per nå er uavklart, sa Neerland til Romsdals Budstikke via SMS lørdag.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eurosport.no har vært i kontakt med Neerland søndag hvor han refererer til uttalelsen hos Romsdals Budstikke og legger til:
– Utover det er det ikke noe nytt å melde, sier Neerland i en SMS til Eurosport.no.
Magnus Wolff Eikrem startet karrieren sin i ungdomsklubben til Molde så tidlig som 2006, før han gikk til Manchester Uniteds U18-lag og U23-lag. Han returnerte så til Molde FK i 2011 til 2013.

Frigitt av Seattle Sounders

Etter at han ble frigitt av MLS-klubben Seattle Sounders FC fredag er det nå store muligheter for at han kan bli Molde-spiller igjen. 27-åringen har også tidligere spilt i klubbene Heerenveen, Cardiff og Malmö FF.
Tidligere i år sa Neerland til Eurosport.no at de var veldig interessert i å hente Eikrem tilbake.
– Hvis det lar seg gjøre, så ønsker vi det ja. Magnus er en god spiller, og i tillegg en lokal gutt. Vi er svært interessert i å hente ham, sa Neerland til Eurosport.no i januar.
Molde ligger på en tredjeplass i Eliteserien etter halvspilt sesong. De ligger fire poeng under Rosenborg og seks poeng under serieleder Brann.
Neste kamp for Molde er mot Lillestrøm søndag 5. august klokken 20.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Har du sett denne?
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05