I den solide 3-1 seieren mot Strømsgodset ligger Tromsø på en 5. plass på tabellen. En av de få tingene som ikke så bra ut for Tromsø mot Strømsgodset var da kaptein Simen Wangberg måtte hinke av banen etter 80 minutter. Det så ikke ut som kapteinen kunne stå på sitt høyre bein.
– Vi har sjekket det i dag, og det er en krampe på baksiden av låret. Det er ikke så alvorlig, men kampen mot Stabæk til helgen kommer nok litt tidlig dessverre, sier Wangberg til Eurosport.no.
Wangberg er litt usikker på når han er tilbake på banen.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Vi tar en ny status i morgen, også tar vi dag for dag inn mot helgen, sier kapteinen.
26-åringen, som blant annet har en bakgrunn i Rosenborg og Brann, er fornøyd med prestasjonene den siste tiden, og er tydelig på at det er kjedelig dersom han ikke kan være med å bidra mot Stabæk.
– Vi har hatt en veldig god progresjon. Vi startet veldig svakt mot Start borte, før vi hadde en en fin kamp i Molde. 2. omgangen mot Ranheim var veldig god, også gjør vi en bunnsolid kamp mot Strømsgodset. Det er noe å ta med seg hvis vi skal klare å stabilisere oss på et slikt nivå, sier Wangberg.
– Tromsø har vært god i to kamper på rad, og har god selvtillit. De vil selvfølgelig savne kapteinen sin, men de har funnet tilbake til den formen de hadde i høst, og har erstattere som kan fylle rollen etter Wangberg, sier Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal.

Assist-hat trick da Tromsø senket Strømsgodset

Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01