• Nedrykksduell: Se Bodø-Glimt - Stabæk søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
Hugo Vetlesen er tilbake i trening, skriver Budstikka. Stabæks midtbanespiller pådro seg en skade i ankelen i en andrelagskamp tidligere i oktober.
MR-bildene viste at han hadde revet av leddbånd på innsiden av ankelen og i verste fall kunne midtbanespilleren være ute i seks uker.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
EN DAG SIDEN
– Det tar seks uker før det gror, så det kan bli et langvarig avbrekk. Når vi får ned hevelsen og smerten blir borte, så håper vi og tror at han blir klar til å spille fotball igjen snart, sa medisinsk ansvarlig i Stabæk, Arne Røde til Eurosport.no da.
Men nå håper Vetlesen at han blir klar til helgens kamp mot Bodø/Glimt og det er gode nyheter for Stabæk. Bæringene ligger på direkte nedrykk med to poeng opp til Strømsgodset på kvalifisering og tre poeng opp til Lillestrøm på trygg grunn.
Seier i Bodø kan sende Stabæk helt opp i ryggen på Glimt som står med 28 poeng, ett mer enn LSK.
– Det kjennes bra ut, det har tatt mye kortere tid enn det medisinske apparatet hadde trodd. Det er litt uvant å spille med tape, så det er ikke så mye bevegelighet, men jeg kan i hvert fall spille, sier Stabæk-spilleren til Budstikka.
  • Nedrykksduell: Se Bodø-Glimt - Stabæk søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
Sett denne ukens podcast?
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47