• Nedrykksduell: Se Bodø-Glimt - Stabæk søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
Hugo Vetlesen er tilbake i trening, skriver Budstikka. Stabæks midtbanespiller pådro seg en skade i ankelen i en andrelagskamp tidligere i oktober.
MR-bildene viste at han hadde revet av leddbånd på innsiden av ankelen og i verste fall kunne midtbanespilleren være ute i seks uker.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01
– Det tar seks uker før det gror, så det kan bli et langvarig avbrekk. Når vi får ned hevelsen og smerten blir borte, så håper vi og tror at han blir klar til å spille fotball igjen snart, sa medisinsk ansvarlig i Stabæk, Arne Røde til Eurosport.no da.
Men nå håper Vetlesen at han blir klar til helgens kamp mot Bodø/Glimt og det er gode nyheter for Stabæk. Bæringene ligger på direkte nedrykk med to poeng opp til Strømsgodset på kvalifisering og tre poeng opp til Lillestrøm på trygg grunn.
Seier i Bodø kan sende Stabæk helt opp i ryggen på Glimt som står med 28 poeng, ett mer enn LSK.
– Det kjennes bra ut, det har tatt mye kortere tid enn det medisinske apparatet hadde trodd. Det er litt uvant å spille med tape, så det er ikke så mye bevegelighet, men jeg kan i hvert fall spille, sier Stabæk-spilleren til Budstikka.
  • Nedrykksduell: Se Bodø-Glimt - Stabæk søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
Sett denne ukens podcast?
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
UEFA Europa Conference League
Pelle Politibil-kjendis: – Angrer på at jeg lot Mourinho få ta bilde med meg
13/04/2022 KLOKKEN 17:31