Scanpix

Ingebrigtsen med Søderlund- og Bendtner-hint

Ingebrigtsen med Søderlund- og Bendtner-hint

16/04/2018 11:36Oppdatert 16/04/2018 12:12

Kåre Ingebrgtsen tror det kan være lurt å starte med samme oppskrift mot Bodø/Glimt som mot Molde.

– Vi får vi se da om de fortsetter med Bendtner og Søderlund. Det gjør de nok mest sannsynlig, sier Eurosports faste paneldeltaker i Fotball Direkte, Bernt Hulsker.

Og trolig får Hulsker rett. Det store spørsmålet før kampen mot Glimt er om trønderne vil fortsetter med Alexander Søderlund og Nicklas Bendtner på topp. Mot Molde ble Søderlund som midtspiss og Bendtner mer ute til venstre en suksessoppskrift.

– Fikk utnyttet hverandres styrker

Mandag møter Rosenborg et formsvakt Bodø/Glimt som har slitt etter serieåpningen og har tre strake tap. Nå hinter Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til at han fortsetter med de to der fremme.

Førstnevnte påpeker at det fungerte veldig bra og ønsker gjerne å stille slik mot Glimt også.

– Mulig de gaper over for mye

Historisk sett har Rosenborg et svært godt tak på Glimt på Aspmyra. På 21 kamper har hjemmelaget kun vunnet to, mens RBK har hele 14 seiere. Imidlertid er det blitt to uavgjort og ett tap på trønderne på de tre siste kampene. Rosenborg er favoritter.

– Glimt har gjort et forsøk på å spille mer enn de har gjort tidligere. Det har de ikke lykkes med helt. De har ikke fått til kontringsspillet sitt helt. De har også fått noe problematikk med spissene med skader. Forrige uke måtte Opseth ut. Du har Kupen. Det tror jeg bekymrer de. Jeg tror de er ekstremt spent på kampen, men hvis jeg var Glimt-mann ville jeg tydd til den gode gamle oppskriften og satset på kontringer. Hvis de skal spille ut et Rosenborg-lag som var veldig gode sist, er det mulig de gaper over litt mye, sier Eriksen.

0
0