Populære sporter
All sport
Vis alt

Ingebrigtsen med Søderlund- og Bendtner-hint

Stian Thelen

Oppdatert 16/04/2018 klokken 12:12 GMT+2

Kåre Ingebrgtsen tror det kan være lurt å starte med samme oppskrift mot Bodø/Glimt som mot Molde.

Søderlund Bendtner

Foto: Scanpix

– Vi får vi se da om de fortsetter med Bendtner og Søderlund. Det gjør de nok mest sannsynlig, sier Eurosports faste paneldeltaker i Fotball Direkte, Bernt Hulsker.
Og trolig får Hulsker rett. Det store spørsmålet før kampen mot Glimt er om trønderne vil fortsetter med Alexander Søderlund og Nicklas Bendtner på topp. Mot Molde ble Søderlund som midtspiss og Bendtner mer ute til venstre en suksessoppskrift.

– Fikk utnyttet hverandres styrker

Mandag møter Rosenborg et formsvakt Bodø/Glimt som har slitt etter serieåpningen og har tre strake tap. Nå hinter Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til at han fortsetter med de to der fremme.
– Det har litt med hvordan analysen av Glimt ser ut og hvordan vi ser for oss kampforløpet. Men vi har stor tro på at vi kommer til å styre mye av kampen, så da kan det fort være lurt å ha med begge to, sier Ingebrigtsen til Adressavisen.
Førstnevnte påpeker at det fungerte veldig bra og ønsker gjerne å stille slik mot Glimt også.
– Vi fikk utnyttet hverandres styrker, så vi er veldig fornøyd med det vi gjorde der. Det er kjekt at jeg får kommet meg inn på laget igjen, det har vært et mål hele veien. Når ting fungerte så bra sist, så håper jeg at vi skal gjøre det igjen, fortseller Søderlund til Adressavisen.

– Mulig de gaper over for mye

Historisk sett har Rosenborg et svært godt tak på Glimt på Aspmyra. På 21 kamper har hjemmelaget kun vunnet to, mens RBK har hele 14 seiere. Imidlertid er det blitt to uavgjort og ett tap på trønderne på de tre siste kampene. Rosenborg er favoritter.
Usikkerhetsmomentet for gultrøyene er om Kristian Fardal Opseth er tilbake etter at han måtte gi seg i pausen mot Odd med krampe. Eurosports ekspert Bengt Eriksen håper å se et helt annet Glimt-lag mot RBK enn i de tre foregående kampene.
– Glimt har gjort et forsøk på å spille mer enn de har gjort tidligere. Det har de ikke lykkes med helt. De har ikke fått til kontringsspillet sitt helt. De har også fått noe problematikk med spissene med skader. Forrige uke måtte Opseth ut. Du har Kupen. Det tror jeg bekymrer de. Jeg tror de er ekstremt spent på kampen, men hvis jeg var Glimt-mann ville jeg tydd til den gode gamle oppskriften og satset på kontringer. Hvis de skal spille ut et Rosenborg-lag som var veldig gode sist, er det mulig de gaper over litt mye, sier Eriksen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame