– Nå skal vi hjem og kose oss med tekst-tv, sier Lars Arne Nilsen til Eurosport etter å ha slått Stabæk 3-0.
For det Nilsen og resten av Brann-laget får se er at de topper tabellen med sine 13 poeng etter å ha tatt tre poeng hjemme mot Stabæk.
Første målet til hjemmelaget kom etter elleve minutter da Gilli Rólantsson, som var satt ned i forsvar denne kampen, klinket til fra 20 meter.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
(Se målene – saken fortsetter under):

Brann inntok tabelltoppen etter å ha valset over Stabæk

Minuttet før pause kom Branns andre for kvelden, nok en gang fra en forsvarsspiller. Kaptein Vito Wormgoor headet ballen i mål etter et godt plassert innlegg fra Ludcinio Marengo i det 44. minutt. Dette var nedelenderens andre mål på to kamper.
Branns tredje og siste mål kom via hodet til innbytter Petter Orry Larsen. Stabæk står fremdeles uten en seier i Eliteserien, som eneste lag. Brann på den andre siden er ubeseiret etter fem spilte kamper.
Dermed topper som nevnt Brann tabellen med sine 13 poeng. Molde kan ta tilbake toppen allerede søndag når de møter Vålerenga søndag, men Brann har en kamp mindre spilt og møter Ranheim allerede onsdag til uka.
– Det var godt å komme inn også punktere det. Stabæk kom mer med i andre omgag, så det var deilig, sier Orry Lasen til Eurosport etter kampen.
Etter kampen begynte supporterne på stadion å synge at "gullet ska hem".
– Det er litt tidlig, men det er typisk Bergen så det er greit, sier Orry Larsen.
– Det var ikke en kjempekamp av oss. Vi klarer ikke slippe oss helt løs i dag og da er vi fornøyd med å vinne 3-0, sier Nilsen etter kampen.
Fikk du med deg denne?
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57