NADDERUD/OSLO (Eurosport.no):
Den offensive spilleren var godt i gang med sesongoppkjøringen da det skar seg for ham på treningsfeltet mot slutten av mars måned. Han måtte gå av med store smerter i venstrefoten, som viste seg å være en avrevet muskel.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Nå er 24-åringen tilbake på treningsfeltet for fullt. I slutten av august håper han å endelig kunne bidra for laget igjen.
– Det føles veldig bra å være tilbake. Etter å ha vært ute i månedsvis er det selvsagt deilig å være på fotballbanen igjen, sier Gyasi til Eurosport.no.

Hatt det tøft

Nederlenderen håper å kunne hjelpe laget igjen om ikke lenge.
– Jeg forventer å være tilbake på banen før slutten av måneden. Jeg håper i hvert fall på det og gleder meg stort til å være tilbake igjen, sier han.
Vingen har ingen problemer med å erkjenne at det har vært tøft å måtte følge lagets tunge vårsesong som tilskuer.
– Klart det har vært vanskelig for meg. Jeg gjorde en god førsesong, men ble skadet på et veldig kinkig tidspunkt. Det har vært tøft å følge laget fra tribunen og sofaen, sier han.
Se intervjuet med Raymond Gyasi her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Fått støtte fra broren

Hans bror, Edwin Gyasi, gikk fra OBOS-klubben Aalesund til den bulgarske toppklubben CSKA Sofia før sesongen. Raymond forteller at broren har vært en god støttespiller det siste halvåret.
– Han har hjulpet meg med å holde humøret oppe. Skader går løs på det mentale, ting blir vanskelig, men han har hjulpet meg, sier Raymond Gyasi.
Til helgen venter en vanskelig oppgave da Bærums-klubben reiser til Trondheim for å bryne seg mot Rosenborg. Marcus Sandberg er klar til oppgjøret etter sin overgang fra Vålerenga i forrige uke.
Samtidig er klubben på randen av å signere en ny spiller.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59