• Se Aalesund – Strømsgodset søndag 26. november klokken 18.00 på Eurosport Player og TVNorge
Amahl Pellegrinos neste klubb blir Strømsgodset. Det bekrefter Jostein Flo til Eurosport.no mandag.
Angrepsspillerens kontrakt med Mjøndalen går ut etter sesongen og han stod dermed fritt til å signere for andre klubber. Nå går turen videre litt østover og opp en divisjon for den 27 år gamle drammenseren. Flere andre klubber skal ha vist interesse for angrepsspillerens, men var aldri i tvil om at han ønsket å gå til Godset.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
– Det har vært en drøm for meg i mange år å spille for Strømsgodset. Jeg har jobbet hardt og lenge for dette. Jeg måtte gå litt omveier, men har gjort at jeg vokst og nå føler jeg meg klar for oppgaven, sier Amahl Pellegrino til externalklubbens hjemmesidehttp://www.godset.no/nyheter/pellegrino-har-signertNone.

Hamret inn mål i OBOS-ligaen

For Mjøndalens håp om Eliteserie-spill neste sesong brast søndag da Ranheim vant 2-1 i kvaliken. Da tegnet Pellegrino seg på scoringslisten med 1-1 målet. Vingen har vært i svært god form denne sesongen og har scoret 20 mål for Mjøndalen i OBOS-ligaen og kvaliken.
MIF-trener Vegard Hansen var målløs da den 19. scoringen kom mot Ull/Kisa.
– Nei, nå er det tomt. Det ble tomt for lenge siden. Jeg skjønner ikke at det går an å score disse målene hele tiden. Det er helt utrolig at det går an. Han har vel 19 mål totalt og 18 av dem er perler, sa Hansen etter Pellegrinos fulltreffer.
Saken fortsetter under videoen:

Takker Mjøndalen

Tidligere har 27-åringen spilt for Drammen FK, Bærum og Lillestrøm før han gikk til Mjøndalen. Sportslig leder i Strømsgodset, Jostein Flo, er fornøyd med å ha signert en spiller fra lokalområdet.
– Pellegrino er en spiller vi har fulgt tett i flere sesonger. Det siste året har han utviklet seg til å prestere på et stabilt høyt nivå og føler han nå er moden til å ta steget opp i Eliteserien. Pellegrino har offensiv spisskompetanse og meget gode individuelle ferdigheter, og ikke minst et skikkelig sluttprodukt, forteller Flo til klubbens hjemmeside.
Pellegrino retter samtidig en takk til Mjøndalen der han har spilt i to og en halv sesong.
– Jeg har hatt en fin tid i Mjøndalen. Der fikk jeg restartet karrieren igjen etter Lillestrøm. Jeg har utviklet meg mye og blitt mer stabil enn jeg noen gang har vært.
  • Se Aalesund – Strømsgodset søndag 26. november klokken 18.00 på Eurosport Player og TVNorge
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55