• 2. omgang
 • Rosenborg
 • Kristiansund
 • UlvestadØby
  84'
 • VilhjalmssonKonradsen
  84'
 • Jevtovic
  76'
 • Bendtner
  75'
 • StokkeMendy
  72'
 • JensenMidtsjø
  68'
 • RønningenDiop
  65'
 • HellandLevi
  60'
 • Bamba
  58'
 • 1. omgang
 • Rosenborg
 • Kristiansund
 • Bendtner (str.)
  39'
 • Ulvestad
  20'
 • Helland
  13'
Før kamp

Direkte
Rosenborg - Kristiansund
Eliteserien - 5 august 2017

Eliteserien – Follow the Fotball match between Rosenborg and Kristiansund live with Eurosport. The match starts at 18:00 on 5 august 2017. Our live coverage lets you follow all the key moments as they happen.
Who will come out on top in the battle of the managers Åge Hareide or Christian Michelsen? Find out by following our live matchcast.

Have your say by voting on who will win between Rosenborg and Kristiansund? Enjoy some pre-match reading with related articles about these two Enjoy some pre-match reading with related articles about these two Fotball teams.
Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Fotball-sidene våre.

    
30
Highlights 
 
 Supprimer
 

Rosenborg - Kristiansund. Avslutninger(På mål): 16-9(7-6).

 

Så er det slutt på Lerkendal! Rosenborg vinner 4-1 og fortsetter dermed ferden mot seriegull, men det ble spennende utover i andreomgang. I de første 45 hadde Rosenborg full kontroll, og Helland var glitrende i førsteomgang. Først satte han inn 1-0 med en kontakt avslutning før han skaffet straffen som ga 2-0. Den ble satt i mål av Nicklas Bendtner, og dansken sørget også Rosenborgs tredje når han satte inn sitt åttende for sesongen. I mellomtiden hadde Kristiansund redusert ved Bamba og lagt trykk på RBK i en periode, men mot slutten fikk igjen Rosenborg god kontroll og punkterte ved Jevtovic. Dermed ble det til slutt 4-1 etter at kampen ble avgjort med to magiske minutter fra Nicklas Bendtner! Per Asbjørn Solberg takker for følget og ønsker alle en fortsatt fin lørdagskveld.

 • End of 2. omgang
 

90' 

Jevtovic setter ballen i mål etter å ha kombinert med Bendtner, men det blåses av for offside! Den er i beste fall hårfin.

90' 

Skjer lite på slutten her.

90' 

Det er lagt til minimum tre minutter.

90' 

Levi jakter drømmedebuten og kommer seg til to avslutninger på kort tid. Det siste forsøket er godt, men stryker på utsiden av lengste stolpe når han forsøker å skru den bort i hjørnet.

89' 

Rosenborg har seieren sikret her nå, og de siste minuttene har det vært relativt lavt tempo på.

87' 

Coly går ned for telling etter en duell og vi får et stopp i spillet. Kommer seg på beina igjen og ser ut til å kunne fortsette her.

86' 

Jevtovic drar seg vakkert fri på venstresiden før han går helt ned til linja og slår inn. Der jager Levi, men innbytteren når ikke frem til ballen.

85' 

Ludenmo med en ny stygg feil, og Gjertsen setter fart. Han forsøker så å kombinere med Bamba, men sistnevnte klarer ikke returnere ballen.

 • Olav Øby
  UtgåendeDan Peter UlvestadKristiansundNok en debutant for Kristiansund, når Øby kommer inn for Ulvestad. Han tar plass på midten, mens Hopmark går ned på stopperplass.
  I denne kampenBlocked Shots1Wide1
 • Olav Øby
  InnkommendeOlav ØbyKristiansund
84' 

Nok en debutant for Kristiansund, når Øby kommer inn for Ulvestad. Han tar plass på midten, mens Hopmark går ned på stopperplass.

 • Anders Ågnes Konradsen
  UtgåendeMatthias VilhjalmssonRosenborgKonradsen erstatter Vilhjalmsson.
  I denne kampenFouls against2Free Kicks1
 • Anders Ågnes Konradsen
  InnkommendeAnders Ågnes KonradsenRosenborg
84' 

Konradsen erstatter Vilhjalmsson.

84' 

Lundemo slår en fryktelig feilpasning og Kristiansund bryter helt oppe på RBKs 16-meter. Det ender med et skudd fra Pål Erik Ulvestad, men det går over mål.

81' 

Gjertsen kommer til nok en avslutning etter å ha kombinert med Bamba. Det blir ikke hardt nok til å overliste Hansen, men det er et godt forsøk!

81' 

Hedenstad prøver seg på frisparket, men får ikke nok trykk i avslutningen og McDermott redder sikkert.

80' 

Vilhjalmsson hektes og Rosenborg får et frispark på hjørnet av 16-meteren.

78' 

For noen minutter for RBK! I det kampen virkelig stod og vippet løsnet det plutselig for hjemmelaget, med Nicklas Bendtner i hovedrollen! Dansken så bra ut mot Celtic sist, men fikk ikke uttelling da. I ettermiddag har han fulgt opp prestasjonen og i tillegg levert tre målpoeng!

76'

Se på Nicklas Bendtner! For en prestasjon fra dansken, som setter opp Jevtovic til en sikker scoring! Rosenborg bryter på midten og Bendtner setter fart igjennom midten, drar av en mann og vekter gjennomspillet perfekt! Dermed får Jevtovic få problemer med å bredside inn 4-1!

 • Milan Jevtovic
  GoalMilan JevtovicRosenborgNicklas Bendtner setter inn 3-1! Rosenborg triller ballen fra høyrekanten og inn i midten, hvor Jevtovic til slutt går for en avslutning. Det er ikke et spesielt godt valg, da Bendtner står helt fri. Spissen får likevel ballen etter at den har gått i en motspiller og er sikker fra kort distanse! Da ser det plutselig bedre ut for RBK som har vært presset en periode nå.
  I denne kampen*Goals1On target1Blocked Shots1Fouls against2
75' 

Nicklas Bendtner setter inn 3-1! Rosenborg triller ballen fra høyrekanten og inn i midten, hvor Jevtovic til slutt går for en avslutning. Det er ikke et spesielt godt valg, da Bendtner står helt fri. Spissen får likevel ballen etter at den har gått i en motspiller og er sikker fra kort distanse! Da ser det plutselig bedre ut for RBK som har vært presset en periode nå.

75' 

Nå er Kristiansund fullt på høyde med Rosenborg her! Det siste drøye kvarteret blir virkelig spennende!

73' 

Diop bryter foran Lundemo og gjestene er nære ved å få en kjempesjanse, men gjennomspillet i retning Bamba går via en RBK-spiller og inn til Hansen.

 • Jean Alassane Mendy
  UtgåendeBenjamin StokkeKristiansundRent spissbytte hos Kristiansund, når Mendy får sine første minutter etter skadeavbrekket.
  I denne kampenOn target1*Fouls1
 • Jean Alassane Mendy
  InnkommendeJean Alassane MendyKristiansund
71' 

Rent spissbytte hos Kristiansund, når Mendy får sine første minutter etter skadeavbrekket.

71' 

Kjempesjanse for Rosenborg! Midtsjø slår en fin stikker til Bendtner, som timer løpet godt. Dansken går så til linja, før han slår inn. I boksen er Jevtovic først på ballen og får til en god avslutning, men den går like til side for mål!

71' 

Coly vinner ballen etter en feilpasning fra Gersbach. Høyrebacken avanserer så noen meter, før han prøver skuddet. Det blir ikke all verden, men Kristiansund har virkelig kommet inn i kampen her!

70' 

Diop slår fint ut til Coly, som får mye tid til å sikte med innlegget. Det havner dog hos Rasmussen, som spiller seg ut av den situasjonen med stor ro.

 • Fredrik Midtsjø
  UtgåendeMike JensenRosenborgMike Jensen går av til fordel for Midtsjø. Jensen overlater forøvrig kapteinsbindet til Vilhjalmsson.
  I denne kampenBlocked Shots1*Fouls1Fouls against1Free Kicks2
 • Fredrik Midtsjø
  InnkommendeFredrik MidtsjøRosenborg
68' 

Mike Jensen går av til fordel for Midtsjø. Jensen overlater forøvrig kapteinsbindet til Vilhjalmsson.

67' 

Gjertsen og Bamba er igjen på farten, og er nære ved å kombinere seg gjennom RBK-forsvaret. Vært et virkelig friskt pust, Gjertsen, som har vært svært god for Ranheim de to siste sesongene og nå har fått sjansen på øverste nivå.

 • Amidou Diop
  UtgåendeJonas RønningenKristiansundJonas Rønningen går av til fordel for Diop, som er tilbake i Kristiansund, hvor han har vært på utlån tidligere.
  I denne kampen*Fouls2Fouls against2
 • Amidou Diop
  InnkommendeAmidou DiopKristiansund
65' 

Jonas Rønningen går av til fordel for Diop, som er tilbake i Kristiansund, hvor han har vært på utlån tidligere.

64' 

Med reduseringen til Kristiansund er det igjen spenning i kampen, og det er et litt mer avventende Rosenborg nå enn tidligere i kampen.

62' 

Slår hardt inn på første stolpe, hvor McDermott kommer ut og bokser unna.

62' 

Gersbach løper seg helt ned til dødlinja og vinner en corner i det han hindres i å slå inn.

61' 

Lundemo drar til med et tungt skudd fra 35 meter, men får ikke presset den ned.

 • Jonathan Levi
  UtgåendePål André HellandRosenborgBanens bestemann går av til fordel for debutant Levi!
  I denne kampen*Goals1On target2Blocked Shots1*Fouls1
 • Jonathan Levi
  InnkommendeJonathan LeviRosenborg
60' 

Banens bestemann går av til fordel for debutant Levi!

60' 

Kjempesjanse for Rosenborg! Jevtovic slår et innlegg med utsiden inn av foten og prikker den inn til Bendtner, som gjør en strålende jobb med å få avslutningen på mål. Den går i stolperota, før den spretter ut på siden! Fryktelig nært kveldens andre fra Bendtner der!

 • Nicklas Bendtner
  GoalNicklas BendtnerRosenborgKristiansund kontrer på strålende vis og reduserer til 1-2! Først er det Rosenborg som har en god overgangsmulighet, som ender i et klarert innlegg. Dermed er det mye rom KBK, som griper muligheten på perfekt vis. Gjertsen slår en utsøkt stikker til Bamba, som holder unna Hedenstad og setter inn reduseringen! Meget bra prestasjon av spissen, men ikke veldig imponerende backspill fra Hedenstad!
  I denne kampen*Goals2On target2Hit Post / Hit Bar1Wide2
58' 

Kristiansund kontrer på strålende vis og reduserer til 1-2! Først er det Rosenborg som har en god overgangsmulighet, som ender i et klarert innlegg. Dermed er det mye rom KBK, som griper muligheten på perfekt vis. Gjertsen slår en utsøkt stikker til Bamba, som holder unna Hedenstad og setter inn reduseringen! Meget bra prestasjon av spissen, men ikke veldig imponerende backspill fra Hedenstad!

57' 

Frispark til Kristiansund ute på venstresiden. Fin posisjon for en innsvinger fra Aabak, men RBK klarerer enkelt.

55' 

Helland er i fyr og flamme i dag, og drar seg igjen enkelt forbi oppasseren. Deretter slår han et farlig innlegg, men KBK får så vidt klarert.

54' 

Hedenstad finter bort Pål Erik Ulvestad, før han legges i bakken. Frispark til Rosenborg, som tar det hurtig.

52' 

Igjen er det strålende slått og denne gang blir det en kjempemulighet! Rønningen løper seg fri fra markeringen og kommer først på ballen inne i feltet. Han får bra trykk i headingen, men den går til side for mål. Det er det nærmeste gjestene har vært hittil i kampen!

52' 

En svak klarering fra Lundemo gir Dan Petter Ulvestad en avslutningsmulighet, men den utnyttes ikke spesielt godt.

52' 

Rosenborg er nært ved å skape noe på et hurtig innkast nok en gang. Denne gang er rollene byttet om, når Helland kaster igjennom Hedenstad. Sistnevnte kommer seg ned til linja, men ender med å lage et frispark når han havner i duell med Ulvestad.

51' 

Kristiansund forsøker å spille seg gjennom på høyresiden, men Rønningen er for upresis.

49' 

Gjertsen skaper igjen trøbbel for RBK, når han drar seg inn i banen og kommer seg løs fra Hedenstad. Igjen får venstrekanten skutt, men Hansen er på plass og gjør en god redning.

47' 

Aasbak har fått kjørt seg i dag, og får igjen trøbbel når Helland slår en tunnelpasning på venstrebacken. Den går til Hedenstad, men høyrebacken får ikke innlegget forbi Ulvestad.

46' 

Ingen av lagene har gjort noen bytter i pausen, selv om Jonathan Levi fikk instrukser i pausen og antagelig skal inn her om ikke veldig lenge.

46' 

Rosenborg sparker i gang de siste 45 på Lerkendal.

 • 2. omgang
 

 

Moen legger ikke til noe etter de første 45 og dermed går vi til pause på stillingen 2-0 i favør Rosenborg! Pål Andre Helland har vært strålende for hjemmelaget i denne førsteomgangen og sørget først for 1-0 når han banket ballen i korthjørnet etter å ha dratt seg inn i banen. Deretter var han frempå med en avslutning i stolpen, før han til slutt vant straffen som ga RBK 2-0 etter en utsøkt dragning inne i KBK-feltet. Straffen ble forøvrig omsatt av Nicklas Bendtner og dermed har Rosenborg samme utgangspunkt som i det første oppgjøret mot Kristiansund, så får vi se hva utfallet blir denne gang.

 • End of 1. omgang
 

45' 

Helland bryter når Bamba forsøker å gå forbi. Det gir hjemmelaget en god kontringsmulighet, men pasningen blir for lang og går het inn til McDermott. Bamba blir forøvrig liggende i etterkant av duellen, men kommer seg på beina.

44' 

Strålende slått dødball, men Stokke bruker hendene i duell med Lundemo og Rosenborg får frispark.

43' 

Gjertsen gjør en god jobb når han tar ned en langpasning og tvinger frem en corner.

42' 

Helland er svært aktiv ute på høyresiden og drar seg igjen fint inn i banen, men denne gang er ikke skuddet spesielt imponerende.

42' 

Bamba prøver skuddet fra langt hold, men det er ikke et spesielt godt forsøk.

41' 

Rosenborg har hatt svært god kontroll i denne førsteomgangen og ser ut til å gå til pause med en komfortabel ledelse. Det gjorde de også i borteoppgjøret, så får vi se om Kristiansund kan kjempe seg tilbake i kampen denne gang.

 • Daouda Bamba
  GoalDaouda BambaKristiansundBendtner er sikker fra straffemerket! Sender McDermott den ene veien og setter ballen i det andre. Rosenborg går opp i 2-0!
  I denne kampen*Goals1On target1*Fouls1Fouls against1
39' 

Bendtner er sikker fra straffemerket! Sender McDermott den ene veien og setter ballen i det andre. Rosenborg går opp i 2-0!

 • Nicklas Bendtner
  Goal by penaltyNicklas BendtnerRosenborg
  I denne kampen*Goals1On target1Wide1Penalties1
38' 

38'

Helland får straffespark! Bendtner setter opp høyrekanten inne i feltet, og etter en helfrekk dragning er han forbi Aasbak, som deretter river ned Helland.

37' 

Slås inn på første stolpe, hvor Lædre Bjørdal klarerer kontant.

37' 

Gjertsen er igjen på farten for gjestene og denne gang vinner Kristiansunds nye nummer 7 en corner.

36' 

Helland spilles nok en gang igjennom med en fin stikker. Denne gang går han til dødlinja, før han forsøker å slå inn i retning Jensen. Der er det dog for mange motspillere i veien og Kristiansund får klarert, men ikke lengre enn at RBK beholder ballen.

35' 

Rosenborg får et frispark på venstresiden når Coly bruker armene mot Jevtovic. Hedenstad får dødballansvaret og slår den knallhardt mot mål. Den går rett forbi flere medspillere, før McDermott må gjøre en redning på streken.

33' 

Kristiansund kontrer etter corneren og spiller seg til en kjempemulighet! Bamba finner rom å løpe i og drar på seg flere motspillere før han slipper ballen til nykommer Gjertsen. Han drar seg så fint forbi én mann før han fyrer avgårde et skudd og tvinger frem en god redning fra Hansen!

32' 

Helland slår igjen mot Vilhjalmsson, men denne gang når ikke islendingen opp i duellen.

31' 

Heades ut til ny corner fra motsatt side.

31' 

Ingebrigtsen får tilsnakk av Moen. Ingebrigtsen har diskutert situasjonene med Bendtner med dagens fjerdedommer, Thomas Solum Lystad, og er tydeligvis nære ved å tråkke over grensa i det Moen kommer ut og gir treneren en kraftig advarsel.

31' 

Jevtovic slår hardt inn foran mål og Baranov klarerer den ukontrollert i egen nettvegg! Den er nære ved å havne i eget mål.

31' 

Med en halvtime spilt har det meste handlet om Rosenborg her! Kristiansund blir presset voldsomt i perioder og sliter med å etablere eget spill.

30' 

Bendtner lar en ball gå i det han er sikker på å få frispark for en dytt i ryggen. Det får han dog ikke, og igjen ser dansken oppgitt mot dommer Moen.

29' 

Hedenstad går i bakken inne i feltet til KBK og det ropes på straffe, men backen får ikke noe fra Moen.

28' 

Rosenborg bryter på egen halvdel og en strålende gjennombruddspasning finner Helland helt alene i bakrommet. Han må stoppe opp litt for å få med seg ballen, men får likevel avsluttet og setter ballen i stolpen bak en utspilt McDermott! Der er RBK fryktelig nært 2-0!

27' 

Godt angrepsspill av Rosenborg! Bendtner bryter en stygg feilpasning, før han slår en glitrende stikker ut til Helland. Sistnevnte slår så førtifem grader ut, hvor Bendtner står klar og skyter! Dansken får bra med trykk i skuddet, men det går et godt stykke over.

26' 

Coly kaster langt og det holder på å skape trøbbel for Rosenborg, men Lædre Bjørdal får klarert.

24' 

Helland bryter på egen 16, før han driver fremover og til slutt forsøker stikkeren mot Vilhjalmsson. Den stoppes i siste liten, men havner hos Bendtner. Han legger igjen til Helland, som legger an til skudd fra drøye 30. Det er i overkant ambisiøst, og denne gang har McDermott god kontroll.

23' 

Helland og Hedenstad kombinerer flott på høyresiden, men sistnevnte slår ballen over alt og alle inne i feltet. Svakt slått, da det er bra med folk i boks!

21' 

Helland skyter frisparket i muren, før Jensens skudd blokkeres på returen. Svakt utnyttet.

 • Pål Erik Ulvestad
  Yellow cardPål Erik UlvestadKristiansundKlipper ned Helland når han kommer alt for sent inn i en takling. Frispark i strålende posisjon for hjemmelaget.
  I denne kampenYellow Cards1*Fouls1
20' 

Klipper ned Helland når han kommer alt for sent inn i en takling. Frispark i strålende posisjon for hjemmelaget.

19' 

Aasbak legger ballen helt over på bakre stolpe, hvor det blåses for en dytt i ryggen. Frispark i favør Rosenborg.

18' 

Gersbach går tøft til i en kroppsduell med Rønningen, som får frispark. Det ser noe billig ut, men gir Aasbak og KBK en god dødballmulighet.

17' 

Bendtner går i bakken på hjørnet av 16, men får ikke frispark. Faller kanskje noe lett der, men det ser ut til å være kontakt.

16' 

Jensen jobber godt og henter opp en ball som er i ferd med å gå over dødlinja. Han får også slått ballen inn i feltet, men der er det ingen i sort og hvitt. Baranov har ikke full kontroll når han header den unna, men ballen havner hos Coly.

15' 

Rosenborg fortsetter å presse etter scoringen og gir ikke gjestene mye hvile her.

 • Pål André Helland
  GoalPål André HellandRosenborgSå sitter den for Rosenborg! Det er en strålende prestasjon fra Pål Andre Helland! Høyrekanten er rask til å oppfatte at det byr seg en mulighet etter et innkast og Hedenstad setter hurtig i gang. Dermed kan Helland utfordre mot Aasbak, og etter å ha dratt seg inn i banen banker Helland ballen i det nærmeste hjørnet! Der bør kanskje McDermott ha kontroll, men skuddet smeller i nettmaskene og Rosenborg er i føringen.
  I denne kampen*Goals1On target1*Corners1
13' 

Så sitter den for Rosenborg! Det er en strålende prestasjon fra Pål Andre Helland! Høyrekanten er rask til å oppfatte at det byr seg en mulighet etter et innkast og Hedenstad setter hurtig i gang. Dermed kan Helland utfordre mot Aasbak, og etter å ha dratt seg inn i banen banker Helland ballen i det nærmeste hjørnet! Der bør kanskje McDermott ha kontroll, men skuddet smeller i nettmaskene og Rosenborg er i føringen.

11' 

RBK vrir spillet fint ut til høyre, og Helland kommer til innlegg. I boksen finner han Vilhjalmsson, som header ned til Jevtovic. Sistnevnte får dog ikke mye ut av muligheten og header den til side for mål.

10' 

Rosenborg har søkt mye ut mot sin venstreside hittil, hvor Jevtovic forsøker å utfordre Coly hver gang han får muligheten. Det har ikke lykkes spesielt godt så langt, selv om serberen har vært nært ved å komme forbi. Ved den siste anledningen ser det ut til at han blir snytt for en corner, men dommer Moen er sikker i sin sak.

9' 

Lundemo driver fint gjennom midten og slår ballen ut på venstre, men Gersbach kommer seg ikke fri.

7' 

Slås på bakre stolpe, hvor Vilhjalmsson kommer først på ballen. Han må dog rygge samtidig som han hopper og får ikke til noen ordentlig avslutning.

7' 

Aasbak slår ballen inn i feltet, men legger for mye luft under ballen og den går inn til keeper.

6' 

Rønningen går noe enkelt i bakken etter en takling fra Gersbach, men får frispark i brukbar innleggsposisjon.

5' 

Rosenborg har tatt tak i ballen nå og får tid til å trille ball, mens Kristiansund faller forholdsvis dypt.

3' 

Jevtovic prøver en stikker i retning Bendtner, men den klareres. Rosenborg får dermed et innkast og kan opprettholde trykket her.

3' 

Helland slår et innlegg i retning Vilhjalmsson og Bendtner, men det går for høyt og ingen av de to hodesterke måljegerne når opp til ballen.

2' 

Kristiansund kommer til kampens første avslutning og det er Stokke som fyrer fra distanse, men skuddet blir enkelt for Andre Hansen.

1' 

Der er vi i gang på Lerkendal! Bortelaget begynner med ballen og starter med en lang ball opp mot Stokke.

 • 1. omgang
 

 

Det forventes å bli forholdsvis godt besatt på Lerkendal i dag, ikke minst på borteseksjonen. Kristiansund har fått tildelt 1000 billetter etter at de solgte ut bortefeltet. Det bør med andre ord ligge godt til rette for en strålende atmosfære på den strøkne gressmatta på Rosenborgs hjemmebane.

 

Kristiansund må klare seg uten skadde Gjesdal og Sørli, mens Mendy er tilbake i troppen etter sitt skadeavbrekk. Forøvrig er alle de tre nysigneringene med hos KBK i dag, med trønderen Gjertsen inne fra start. Diop og Øby er forøvrig på benken, men vi kan altså få flere debutanter i dagens oppgjør.

 

Hos Rosenborg er Tore Reginiussen ute med strekken han pådro seg i det første oppgjøret mot Celtic. De Lanlay er heller ikke med i troppen, mens Elbasan Rashani er solgt. I tillegg er Helmersen og Stamnestrø ute med skade. Det gjøres forøvrig mange endringer hos Rosenborg, med fem bytter fra oppgjøret mot Celtic. Helland er tilbake fra skade og starter på venstrekanten. Ellers er Bakenga tilbake i troppen, mens Jonathan Levi er i troppen for første gang og har fått draktnummer 17.

 

Norsk Tipping holder Rosenborg som klare favoritter i forkant av oppgjøret med 1.22 i odds på hjemmelaget. Poengdeling gir 5.35 ganger innsatsen, mens borteseier gir 9.50 i odds. Som nevnt endte det motsatte oppgjøret 3-3.

 

Kristiansund har slitt litt så langt i opprykkssesongen og ligger for øyeblikket på 14. plass, med 4-6-7 totalt. Spesielt på bortebane har det gått tungt for dagens gjester, med 1-1-6 så langt. Før den korte seriepausen spilte de 1-1 hjemme mot Vålerenga og vi skal ikke mer enn tre kamper tilbake før de møtte Rosenborg sist, og holdt på å ta en sjokkerende seier etter å ha snudd 0-2 til 3-2 før Bendtner sørget for poengdeling på slutten.

 

Rosenborg er serieleder med fem poengs luke ned til Sarpsborg 08. Foreløpig står trønderne med 10-5-2 i seriespillet, og på eget gress viser statistikken 6-2-1 Det er ikke helt på nivå med fjoråret, men Rosenborg går likevel mot et nytt seriegull. Parallelt med seriespillet er også Rosenborg godt inne i kvalifiseringen til spill i Europa denne høsten, hvor det ble tap mot Celtic i midtuken.

 

Hei og velkommen til Lerkendal Stadion for dekningen av oppgjøret mellom Rosenborg og Kristiansund i den 18. serierunden av Eliteserien.