• 2. omgang
 • Odds BK
 • Rosenborg
 • MladenovicBroberg
  76'
 • LeviGersbach
  70'
 • Rashani
  68'
 • BjørdalSkjelvik
  67'
 • TrondsenBotheim
  64'
 • Mladenovic
  53'
 • 1. omgang
 • Odds BK
 • Rosenborg
 • Samuelsen
  30'
Før kamp

Direkte
Odds BK - Rosenborg
Eliteserien - 26 november 2017

Eliteserien – Follow the Fotball match between Odds BK and Rosenborg live with Eurosport. The match starts at 18:00 on 26 november 2017. Our live coverage lets you follow all the key moments as they happen.


Have your say by voting on who will win between Odds BK and Rosenborg? Enjoy some pre-match reading with related articles about these two Enjoy some pre-match reading with related articles about these two Fotball teams.
Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Fotball-sidene våre.

    
30
Highlights 
 
 Supprimer
 • End of 2. omgang
 

 

Der er det slutt! Stefan Mladenovic blir kampens eneste målscorer og dermed vinner Odd 1-0 i årets siste seriekamp. Det var en relativt sjansefattig fotballkamp, hvor hjemmelaget var det klart beste laget og stod for det som var av underholdning. Rosenborg møtte ikke opp til siste seriekamp og skapte så godt som ingenting. Med seieren tar Odd seg opp på sjetteplass og ender dermed på øvre halvdel, mens Rosenborg får en skuffende avslutning på sesongen. Per Asbjørn Solberg takker for følget både i aften og gjennom sesongen!

90' 

Det legges til minimum to minutter på Skagerak.

90' 

Rosenborg klarer ikke skape noe på slutten her.

89' 

Våge Nilsen bryter på egen halvdel og setter fart. Den tidligere Haugesund-spilleren avanserer 50 meter før han legger ut til Rashani. Han prøver å gå for egne sjanser, men lykkes ikke med det.

88' 

Foreløpig ser det ikke ut til å komme noen sluttspurt fra Rosenborg.

85' 

Skjelvik mister igjen ballen på egen halvdel og Odd er nære ved å komme til en ny stor sjanse, men en god returjobb fra Gersbach redder lagkameraten der.

86' 

Rosenborg med et godt angrep, som gir en brukbar mulighet! Botheim og Meling kombinerer fint ute på høyrekanten, før sistnevnte legger ut til Adegbenro. Nigerianeren prøver skuddet fra distanse, men får ikke avslutningen på mål. Det er det første Rosenborg har skapt på en god stund!

82' 

Finner Hagen i feltet, men headingen blir aldri farlig.

83' 

Slår en strålende corner inn på bakre stolpe, hvor Occean kommer først på ballen. Canadieren får også avsluttet, men setter ballen til side for mål.

81' 

Rashani er lysten på mål, men heller ikke denne gang får han skutt. Det ender til slutt med en corner, når Ruud prøver å slå inn.

78' 

Botheim viser seg fint frem når han tar i mot på strålende vis, og slik gjør at RBK kan etablere et angrep. Det gir et godt innlegg fra Gersbach, men ingen i lyseblått får avsluttet.

80' 

Strålende slått! Reginiussen vinner duellen foran mål, men får ikke nok trykk på avslutningen til at det byr Myhra på veldig store problemer.

76' 

Svakt slått. Går helt inn til keeper Myhra, som upresset kan ta ned ballen.

75' 

Strålende slått og det er fryktelig vanskelige arbeidsforhold for Hansen inne i boksen, men keeperen kommer ut og bokser unna.

 • Martin Broberg
  UtgåendeStefan MladenovicOdds BKKampens foreløpig eneste målscorer går ut. Inn kommer Broberg.
  I denne kampen*Goals1On target1Offsides1
 • Martin Broberg
  InnkommendeMartin BrobergOdds BK
76' 

Kampens foreløpig eneste målscorer går ut. Inn kommer Broberg.

74' 

Kjempesjanse for Odd og Våge Nilsen! Nordkvelle venter akkurat lenge nok og setter opp Våge Nilsen på strålende vis, men midtbanespilleren får ikke satt avslutningen mellom stengene.

75' 

Jone Samuelsen har vært veldig skuddvillig i dag og kommer til nok et skudd, men Hansen gjør en god jobb og slår den til corner.

73' 

Odd er nære ved å gå opp i 2-0! Først er det Rashani som drar seg inn i feltet og ser etter en mulighet til å avslutte, men skuddet kommer aldri. Deretter kommer det et hardt innlegg som ser farlig ut, men det er ingen hvitkledde som kommer tidsnok til å sette ballen i mål.

73' 

Rashani prøver skuddet fra spiss vinkel, men setter den rett på keeper.

71' 

Skjevik mister ballen på egen halvdel og Mladenovic overtar. Han setter så fart inn i boksen, men Skjelvik er hurtig og rydder opp i egen feil.

69' 

Levi drar seg inn i banen og prøver å drible seg inn i boksen, men lykkes ikke med det.

70' 

Rosenborg har etablert et lite trykk nå, men sliter med å spille seg til de helt store sjansene.

 • Alex Gersbach
  UtgåendeJonathan LeviRosenborgLevi er ferdig for dagen og gjør plass for Alex Gersbach.
  I denne kampenBlocked Shots1Free Kicks1*Corners5
 • Alex Gersbach
  InnkommendeAlex GersbachRosenborg
70' 

Levi er ferdig for dagen og gjør plass for Alex Gersbach.

 • Elbasan Rashani
  Yellow cardElbasan RashaniOdds BKSkyter ballen opp å tribunen etter at det er blåst. Unødvendig fra Rashani det der!
  I denne kampenYellow Cards1*Fouls3Wide2Offsides1
68' 

Skyter ballen opp å tribunen etter at det er blåst. Unødvendig fra Rashani det der!

66' 

Rosenborg ser ut til å ha lagt om til to på topp, og med offensive kantspillere er det ingen tvil om at RBK skal fremover her de siste 25.

 • Jørgen Skjelvik
  UtgåendeJohan Lædre BjørdalRosenborgLædre Bjørdal går av i det som potensielt sett kan være hans siste kamp for Rosenborg, da kontrakten hans går ut i vinter. Inn kommer en mann som allerede er ferdig i klubben, i Jørgen Skjelvik.
  I denne kampenFouls against1Free Kicks2
 • Jørgen Skjelvik
  InnkommendeJørgen SkjelvikRosenborg
67' 

Lædre Bjørdal går av i det som potensielt sett kan være hans siste kamp for Rosenborg, da kontrakten hans går ut i vinter. Inn kommer en mann som allerede er ferdig i klubben, i Jørgen Skjelvik.

 • Erik Botheim
  UtgåendeAnders TrondsenRosenborgAnders Trondsen tas ut til fordel for unge Erik Botheim. Han spiller dermed sin tredje kamp for sesongen og vil dermed få gullmedaljen etter kampen.
  I denne kampenFouls against1Free Kicks1
 • Erik Botheim
  InnkommendeErik BotheimRosenborg
64' 

Anders Trondsen tas ut til fordel for unge Erik Botheim. Han spiller dermed sin tredje kamp for sesongen og vil dermed få gullmedaljen etter kampen.

59' 

Odd er for øyeblikket oppe på sjetteplass, hvilket er det beste de kan få ut av denne sesongen. Med tre plasser opp er det en del millioner ekstra å hente, hvilket vil settes stor pris på inn mot kommende sesong.

61' 

Slås inn på femmeteren, hvor Reginiussen header rett til værs. Dermed kan Hansen komme ut og plukke ned ballen.

63' 

Rashani har vært livlig ute på venstresiden og kommer igjen til innlegg, men ballen når ikke frem til Occean.

58' 

Hardt inn på første, hvor den klareres til ny corner.

58' 

Igjen inn på første stolpe. Denne gang får Odd ryddet unna.

56' 

Jone Samuelsen kommer til skudd fra distanse etter rot i RBK-forsvaret, men midtbanespilleren treffer ikke rent og ballen går til side for mål.

57' 

Odd fortsetter å stå høyt også etter scoringen, og tvinger Rosenborg til å slå de lange på vei frem.

57' 

Trondsen setter opp Meling ute til venstre. Backen forsøker å dra av Ruud på tur inn i feltet, men blir stoppet og ballen går ut til corner.

50' 

Rosenborg kontrer og kommer til innlegg selv om det stopper litt opp på tur fremover. Innlegget går dog over Nicklas Bendtner og dermed blir det ingenting ut av muligheten.

 • Stefan Mladenovic
  GoalStefan MladenovicOdds BKHvilket angrep fra Odd! Stefan Mladenovic sender hjemmelaget i føringen! Kitolano tres igjennom på vakkert vis ute til venstre, og slår en strålende ball inn i feltet. Der har Odd fult opp med masse folk og det er Mladenovic som får satt ballen i mål! Det er hans første mål i Eliteserien denne sesongen!
  I denne kampen*Goals1On target1Offsides1
53' 

Hvilket angrep fra Odd! Stefan Mladenovic sender hjemmelaget i føringen! Kitolano tres igjennom på vakkert vis ute til venstre, og slår en strålende ball inn i feltet. Der har Odd fult opp med masse folk og det er Mladenovic som får satt ballen i mål! Det er hans første mål i Eliteserien denne sesongen!

46' 

Svært godt slått fra Ruud og Hansen får problemer, men får ballen unna i samspill med Nicklas Bendtner.

48' 

Jone Samuelsen kommer til skudd, men det tar i en motspiller og dermed blir det en grei jobb for Hansen å stoppe den. Godt forarbeid fra Nordkvelle.

49' 

Rashani drar seg inn fra venstrekanten og kommer til skudd, men det går langt til side for mål.

46' 

Odd spiller seg frem på venstresiden og vinner en corner nesten umiddelbart i andreomgang.

46' 

Olivier Occean tar avspark i sin siste omgang som Odd-spiller, og dermed er de siste 45 i gang.

 

Det legges ikke til noe etter de første 45 og dermed går lagene til pause på 0-0. Det har vært en sjansefattig og jevnspilt kamp så langt. Rosenborg kom best i gang, men etter hvert tok Odd over og var nære ved å skape gode muligheter ved flere anledninger. Gjestene spilte seg inn i kampen igjen utover i omgangen og var farlig frempå ved noen anledninger inn mot pause, uten at det ble noen virkelig store sjanser ut av det.

 • 2. omgang
 

45' 

Rashani vinkes av for offside, når Våge Nilsen spiller ham fri ute til venstre. Kunne fått mye rom der om timingen hadde vært litt bedre.

 • End of 1. omgang
 

43' 

Døvle er i det hyggelige hjørnet i dag og gir bare tilsnakk til Rashani nok en gang. Denne gang er det Trondsen som får gjennomgå.

45' 

Trondsen løfter inn mot Bendtner, men legger litt for mye kraft i innlegget og sender ballen ut over dødlinja.

42' 

Rashani er sent inne i en takling på Meling og får tilsnakk.

39' 

Nytt skudd på mål fra Samuelsen, men igjen blir det enkelt fra Hansen når det kommer fra så langt hold.

39' 

Adegbenro slår et knallhardt innlegg inn foran mål og Myhra gir en skummel retur ut i feltet, men der er det ingen i lyseblått.

41' 

Rosenborg kontrer og igjen er det Adegbenro som kommer til innlegg. Denne gang sitter ikke samspillet med Bendtner i det hele tatt og i det dansken stikker inn mot første slår Adegbenro ballen over på bakre stolpe. Dermed blir det ufarlig.

36' 

Mladenovic spilles igjennom alene med keeper, men vinkes av for offside. Den ser marginal ut, men han er muligens litt tidlig inn bak forsvaret der, Mladenovic.

38' 

Nicklas Bendtner setter ballen i mål, men også denne gang vinkes det for offside. Denne gang er det Birger Meling som avvinkes i forkant av målet, som slo innlegget til dansken.

35' 

Levi svinger ballen inn foran mål og denne gang holder det på å bli farlig! Bendtner er på ballen, men Myhra er noe heldig og får til slutt kontroll på ballen.

33' 

Bendtner er fryktelig sterk i oppspillsfasen og er viktig når Rosenborg skal slå de lange. Hatt et par glitrende nedtak og pasninger her så langt.

34' 

Ruud hindrer Adegbenro i å nå frem på et veggspill og Rosenborg får et korridorfrispark ute til venstre.

32' 

Svakt slått denne gang og Odd får en enkel jobb med å klarere.

 • Jone Samuelsen
  Yellow cardJone SamuelsenOdds BKAlt for sent ute i en takling på Reginiussen, og stempler Rosenborg-stopperen.
  I denne kampenOn target1Yellow Cards1*Fouls1Fouls against1
30' 

Alt for sent ute i en takling på Reginiussen, og stempler Rosenborg-stopperen.

32' 

Adegbenro er i gang igjen og drar seg ned til linja før han prøver å slå inn. Det innleggsforsøket blokkeres ut til en corner og luftskytset flyttes opp.

28' 

Occean slår fint ut til Mladenovic, som setter opp Ruud inne i boksen. Høyrebacken prøver å slå inn, men får ikke ballen forbi Trondsen.

29' 

Adegbenro går i bakken og blir liggende. En svært viktig mann for Rosenborg det, som ser ut til å kunne fortsette her.

25' 

Adegbenro får ballen ute til venstre, drar seg inn i feltet og finter bort Mladenovic. Deretter prøver han skuddet fra spiss vinkel. Det går i Bergan og ut til corner.

25' 

Slås inn på første, hvor den heades ut i returrommet. Der kommer Konradsen, og høyrebacken prøver skuddet. Han får ikke noe spesielt godt treff og dermed blir det forsøket ufarlig.

27' 

Samuelsen kommer til kampens første skudd på mål, men avslutningen går rett på Andre Hansen fra forholdsvis langt hold.

23' 

Stor sjanse for Odd! Konradsen takler ballen inn mot egen keeper, og Lædre Bjørdal og Hansen kommuniserer dårlig. Det ender med at Rashani får tak i ballen, men han kommer ikke til noen ordentlig avslutning og Hansen får til slutt fanget ballen rett foran Occean, som ellers ville hatt åpent mål!

24' 

Det er Odd som styrer kampen på Skagerak for øyeblikket. Fagermos menn har tatt over kampen og er det beste laget akkurat nå.

21' 

Tempoet har roet seg noe nå etter en fartsfylt start på kampen. De store sjansene har uteblitt så langt, men begge lag har kommet til en del farlige innlegg.

22' 

Konradsen får tid til å sikte med innlegget og slår fint inn i retning Bendtner, men dansken rekker ikke frem for å bryte ballbanen.

18' 

Svinges inn på bakre stolpe denne gang, hvor Steffen Hagen får satt hodet på ballen. Odd-stopperens avslutning går like til side for mål.

19' 

Levi settes opp ute på høyresiden, drar seg inn i banen og prøver skuddet. Inne foran mål er det tett med folk og skuddet når aldri frem til målet.

16' 

Våge Nilsen slår en strålende rom ut til Kitolano, som slår hardt inn foran mål. Der er Bjørdal på plass og gjør en viktig blokkering når han sender den ballen ut til corner.

16' 

Inn på første stolpe, hvor Jacob Rasmussen header unna.

18' 

Nytt innlegg fra Odds venstreside, denne gang ved Rashani. Igjen er Bjørdal først på ballen, og rogalendingen klarerer til corner.

14' 

Trondsen havner på etterskudd mot Mladenovic og lager frispark like utenfor 16-meteren på høyresiden.

14' 

Ruud legger flatt til Nordkvelle, som får skutt fra omlag 20 meter. Det går i en motspiller, men hadde god retning. Odd holder også oppe trykket og får slått et godt innlegg inn foran mål, men gjestene får avverget.

12' 

Odd har tatt tak i kampen nå og holder ballen i laget, mens Rosenborg blir spilt dype.

13' 

Nordkvelle kommer seg igjen til innlegg, men inne i boksen er Reginiussen god og rydder unna.

11' 

Heades ut, før Nordkvelle skyter fra distanse. Det skuddet ender oppe på tribunen etter en svak avslutning.

9' 

Adegbenro spilles opp i rom på venstresiden og går ned til dødlinja før han legger igjen til Bendtner. Dansken skyter, men skuddet går rett i en motspiller og ville neppe truffet må uansett.

10' 

Nordkvelle utfordrer mot Ågnes Konradsen og vinner en corner.

8' 

Rosenborg kommer til innlegg fra høyre, men kommer ikke til avslutning. Dermed overtar Odd og de kontrer ved Occean. Han kommer også til innlegg, men treffer ingen medspillere i boksen.

6' 

Jonathan Levi settes opp til høyre og drar seg inn i banen før han slipper over til Adegbenro. Rosenborg får etablert et godt trykk og får til slutt en corner.

7' 

Svinger inn på første stolpe, hvor ballen stusses over på bakre. Der er Vegard Bergan er sterk i duellen med Bendtner og får headet unna.

5' 

Rosenborg tar et kort frispark, men mislykkes med det og holder på å gi hjemmelaget en god kontringsmulighet. Rosenborg, som for kvelden spiller i lyseblått, gjør dog en helhjertet returjobb og kommer ned med mange mann på riktig side.

3' 

Bendtner kommer til avslutning fra distanse, men får ikke satt ballen på mål.

4' 

Odd presser høyt i innledningen, men det er Rosenborg som har styrt spillet de første minuttene.

2' 

Levi åpner kampen med en lekker prestasjon. Slår tunnel på Occean og får satt i gang et angrep.

1' 

Niclas Bendtner tar avspark for Rosenborg og dermed er siste seriekamp for disse lagene i gang.

1' 

Like før kampstart kom det en endring i Rosenborgs lagoppstilling. Vegar Eggen Hedenstad spiller ikke fra start og ble erstattet av Morten Ågnes Konradsen, som tar plass på høyrebacken.

 • 1. omgang
 

 

Dette er en spesiell kamp for flere av spillerne som skal i aksjon. Olivier Occean spiller sin siste kamp i Odd, mens Rosenborg har bekreftet at Jørgen Skjelvik er ferdig i klubben. Han starter på benken, men vil altså spille sin siste kamp for klubben om han kommer på banen i dag.

 

Norsk Tipping holder Rosenborg som favoritter i forkant av oppgjøret, med 2.10 i odds på borteseier. Man får 3.05 på at Odd vinner sesongens siste kamp, mens poengdeling gir 3.25 på oddsen. Det motsatte oppgjøret endte 3-0 i favør Rosenborg, men forrige sesong vant Odd begge oppgjørene mot Rosenborg.

 

Odd må klare seg uten Sondre Rossbach og Etzaz Hussain i dagens kamp. Det gjøres én endring på laget fra sist, med Våge Nilsen inn for Broberg på midtbanen.

 

Rosenborg har på sin side en del fravær offensivt, med Helland, De Lanlay, Vilhjalmsson og Stamnestrø ute med skade. I tillegg er Anders Konradsen ute i dette oppgjøret. Ingebrigtsen velger forøvrig å starte med samme mannskap som i torsdagens kamp mot Real Sociedad, hvilket betyr fire endringer fra forrige seriekamp.

 

Rosenborg har allerede hatt seriegullet klart en stund, og har god avstand ned til de øvrige lagene. 18-7-4 er solid, selv om det er et stykke bak fjorårets poengfangst. Ingebrigtsens menn har både scoret flest og sluppet inn færrest denne sesongen, og må med det kunne sies å være forholdsvis overlegne i Eliteserien.

 

Velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Odd og Rosenborg i den aller siste serierunden av Eliteserien 2017.

 

Odd har hatt en fryktelig skuffende sesong, og Dag-Eilev Fagermos menn ligger helt nede på niendeplass før runden. Telemarkingene var ventet å kjempe i toppen denne sesongen, men har variert voldsomt i prestasjonene og er langt unna topplagene. På de første 29 kampene har det blitt 39 poeng (11-6-12) og den fremste utfordringen er at Odd knapt har scoret mål. Med 26 scoringer har de klart færrest i Elitserien, og til tross for at de er relativt solide bakover er de blant lagene med dårligst målforskjell grunnet sin svake form. På de to siste kampene har det blitt syv baklengsmål og Odd går mot en grusom avslutning på sesongen.