Reklame
Ad
Direkte
Liveoppdatering

'Alle kamper er like viktige' hører vi så ofte i dagens fotball at det har blitt en klisjé. Dagens kamp mellom Aalesunds FK og Kristiansund BK er ikke en helt vanlig fotballkamp. Det handler om å overleve i det gjeveste selskap: Eliteserien. For AaFK begynner tiden å renne ut. Velkommen til livedekningen av den første kampen i Eliteseriens 26. serierunde.

iguazu iguazu
Av
iguazu iguazu
Oppdatert 22/10/2017 klokken 10:54 GMT
Det ender 1-1 på Color Line Stadion, og det er vanskelig å si hvem som er mest fornøyd med det etter de dramatiske sluttminuttene. Kristiansund burde og skulle ha avgjort det hele etter at AaFK flyttet frem alt som var av spillere, inkludert keeper Andreas Lie, på en corner på overtid. Corneren endte med at Gjertsen og Mendy kontrer og kommer alene mot bakerste mann Bjørn Helge Riise og en Andreas Lie i full firsprang mot eget mål. I stedet for å trille ballen til Mendy som kan avslutte på tomt mål velger Gjertsen å skyte selv, og returen ender i beina på Mendy som igjen får sin avslutning blokkert av kaptein Riise. En absurd situasjon. Like etterpå angriper AaFK med alt de har og Gyasi får ballen ute til høgre inne i KBKs sekstenmeter. Han er kald og finner Vebjørn Hoff med en pasning ut i feltet. AaFKs bestemann i kveld, Hoff, avslutter rett i et desperat KBK-forsvar, men plukker opp returen og banker inn utligningen langt på overtid. Dermed redder Vebjørn Hoff ett poeng i en kamp som strengt tatt burde endt med tre for hjemmelaget etter at Amidou Diop ble utvist i det 68. minutt. Både AaFK og Kristiansund har fire cupfinaler igjen av sesongen. AaFK står i høst med sju tap og fire uavgjort. Null seiere. De må snart komme om laget ikke skal befinne seg i OBOS-ligaen i 2018. Lars Kristian Austnes takker for at du fulgte denne livedekningen. Ha en fortsatt fin lørdagskveld!
Avslutninger: 8-7. På mål: 2-3.
End of 2. omgang
89'
Adam Örn Arnason
Gult kort
Adam Örn Arnason
Aalesunds FK
Aalesunds FK
Yellow Cards1
*Fouls1
Fouls against1
Free Kicks1
90'
Vebjørn Hoff
Mål
Vebjørn Hoff
Aalesunds FK
Aalesunds FK
*Goals1
On target1
Blocked Shots2
Fouls against1
Vebjørn Hoff utligner i siste sekund! Edwin Gyasi legger inn fra høyre og Vebjørn Hoff avslutter rett i KBK-forsvaret. På andre forsøk får derimot ballen fri bane inn i nettmaskene og AaFK redder ett poeng i kampens siste angrep. For en sinnsyk avslutning på kampen dette ble! Like før 1-1 målet kontrer KBK, men i stedet for 2-0 til KBK angriper AaFK og utligner!
90'
Ender med KBK-kontring. Mendy og Gjertsen kommer alene mot Bjørn Helge Riise og Andreas Lie. Lie løper mot eget mål etter å ha blitt flyttet opp på corneren, og Gjertsen prøver å avslutte selv. Ballen ender i beina til Mendy som blir avvinket for offside.
90'
For noen sjanser for AaFK nå! Mos kommer alene med keeper og forsøker å vippe ballen forbi. KBK-forsvaret skal klarere, men ender med å treffe sin egen spiller og ut til corner.
90'
Kristiansund scorer altså med én mann mindre!
90'
Stakkars Andreas Lie. Han sover nok ikke godt i natt om AaFK skulle tape her i kveld.
90'
AaFK kjører på for scoring, men makter rett og slett ikke å score på Kristiansund. Det står ikke på viljen hos hjemmelaget, men ferdigheter.
90'
Det er lagt til fire minutt med makspuls i Ålesund!
90'
Daouda Bamba
Utgående
Daouda Bamba
Kristiansund
Kristiansund
On target1
*Fouls1
Fouls against1
Wide2
Jean Alassane Mendy
Innkommende
Jean Alassane Mendy
Kristiansund
Kristiansund
90'
For en vannvittig sjanse for AaFK! Berisha og Oddbjørn Lie avslutter flere ganger hver etter at skuddene blir blokkert, men ballen vil ikke i mål for hjemmelaget!
89'
AaFK roper på straffe etter at Papazoglou blir holdt inne i feltet. Dommer vinker spillet videre.
87'
Offensivt bytte fra Fredriksen.
Adam Örn Arnason
Utgående
Adam Örn Arnason
Aalesunds FK
Aalesunds FK
*Fouls1
Fouls against1
Free Kicks1
Valmir Berisha
Innkommende
Valmir Berisha
Aalesunds FK
Aalesunds FK
86'
Torgil Gjertsen
Mål
Torgil Gjertsen
Kristiansund
Kristiansund
*Goals1
On target1
*Fouls2
Fouls against3
Katastrofen er et faktum for AaFK! Torgil Gjertsen avslutter fra 20 meter, og Andreas Lie kløner det til da han skal redde skuddet. Det er alt annet et godt keeperspill, og det kan vise seg å bli en svært kostbar tabbe for AaFKs sisteskanse.
85'
Bamba header en meter utenfor fra bakerste stolpe.
85'
Ramsteijn kløner det litt til og lager en unødvendig corner til Kristiansund.
84'
AaFK får ikke spesielt mye hjelp fra et passivt hjemmepublikum. Den stemningen som fins på tribunen er det Kristiansund-supporterne som står for.
83'
Under ti minutter igjen av ordinær tid for AaFK. Presser på for å få den svært viktige scoringen sin. Papazoglou header utenfor etter innlegg fra Kirkeskov, som har levert mange innlegg i kveld.