Eurosport

Dette bildet gir RBK grunn til bekymring: – Trodde jeg kunne løpe det av meg

Dette bildet gir RBK grunn til bekymring: – Trodde jeg kunne løpe det av meg

16/04/2018 22:07Oppdatert 16/04/2018 22:18

Rosenborg-spiller Anders Trondsen klarte ikke å fortsette kampen mot Bodø/Glimt. Nå frykter de at midtbanemannen har fått en strekk.

OSLO/BODØ (Eurosport.no):

Like før pause ruslet Anders Trondsen av banen med en skade. Rosenborgs midtbanespiller la seg ned på banen noen minutter tidligere, og forsøkte å fortsette, men måtte til slutt gi opp.

– Det nappet til på innsiden av låret. Jeg trodde første jeg kunne løpe det av meg, men så ble det verre, sier Trondsen til Eurosport.no.

(se Trondsens smertefulle problemer her – saken fortsetter under)

Den tidligere Sarpsborg 08-spilleren har ikke vært plaget av strekk tidligere, men frykter det kan være det.

– Jeg er redd for at det kan være en strekk, men vi vet ikke ennå, sier han.

(saken fortsetter under sammendraget av kampen)

Video - Søderlund ble matchvinner mot Bodø/Glimt

-01:-01

RBK-fysio: – Ser ut som en muskelskade

Rosenborgs fysiske trener og fysioterapeut Christian Thorbjørnsen hadde naturligvis ikke fått mulighet til å se grundig nok på det like etter kamp, men forstår Trondsens bekymring.

– Når du går av med vondt i lysken forstår jeg at du er redd for at det kan være strekk, for det kan det være. Vi skal undersøke mer i morgen, og kan ikke gå ut med noe tid på hvor lang tid dette kan ta før det. Men det ser ut som en muskelskade, sier Thorbjørnsen til Eurosport.no.

Tirsdag vil Rosenborgs medisinske team ta en nøyere undersøkelse av skaden.

– Jeg har sett litt på det, men skal som sagt se mer på det i morgen. Hvis det er spenninger, så roer det seg etter en natts søvn, men om det er vondt i morgen må vi jobbe litt med han, og dersom det er noen blødninger der, så er det fort snakk om en strekk.

Slapp Rosenborg billig unna mot Glimt? Bedøm selv!