Dæhli-assist da St. Pauli vant

Publisert 15/12/2018 klokken 17:24 GMT+1

Mats Møller Dæhli sto bak den målgivende pasningen til kampens siste mål da St. Pauli slo Greuther Fürth 2-0 i tysk 2. Bundesliga fotball lørdag.

Mats Møller Dæhli

• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember klokken 12
Florian Carstens sendte St. Pauli i ledelsen på eget gress etter 21 minutters spill, og drøyt halvveis i annen omgang punkterte Ryo Miyaichi kampen med sin 2-0-scoring.
Mats Møller Dæhli spilte fra start for St. Paul i og var nest sist på ballen da lagkamerat Miyaichi doblet hjemmelagets ledelse.
I forrige serierunde scoret den norske landslagsprofilen i 3-1-seieren over Bochum.
Lørdag ble Dæhli byttet ut 12 minutter før slutt.
Lørdagens seier betyr at St. Pauli er nummer fire på nest øverste nivå i tysk fotball. Seks poeng skiller opp til ligaleder og byrival Hamburg.