Oppdatert 30/09/2020 klokken 08:47 GMT+2

Etter 3-3 fra Aker Stadion måtte Molde frem og score mål. Det klarte de ikke.

Eirik Hestad og Molde røyk ut av Champions League

Ferencváros - Molde 0-0 (3-3 sammenlagt)
Med godt over 1000 ungarske fans på parkeringsplassen og 170 millioner potten var alt lagt til rette for en heftig kamp, men der det første oppgjøret mellom Ferencváros og Molde ble en sjansefest, var returoppgjøret noe helt annet.

– Forbanna bittert

For med 3-3 og dermed ungarsk fordel på grunn av bortemål, så var det Molde som måtte fremover i banen.
Den første omgangen var nesten uten sjanser mellom to lag som ikke tok noe særlig risiko.
Over i den andre omgangen startet det litt trått, men utover i kampen tok Molde over, og Eirik Hestad var blant dem som fikk en enorm sjanse til å sende dem til himmels.
– Jeg er knust. Det var vår livs sjanse til å havne i selskapet med de beste også gjør vi for så vidt en grei kamp, men vi har for stor respekt for lenge og skaper ikke nok før helt mot slutten, forteller Hestad til TV 2 etter kampslutt.
De kontroversielle straffesituasjonene fra den første kampen gjør gjør at det var ekstra tungt for Molde-spilleren.
– Akkurat nå føles det forbanna bittert, i og med at det var noen situasjoner på hjemmebane som bikket feil vei for oss. Jeg synes vi er ganske klart det beste laget over to kamper.

Skuffet Molde-trener

Nervøsiteten så ut til å prege kampen veldig, men 15 minutter før slutt var Molde frempå igjen. Denne gangen med Eirik Hestad, som bare fikk satt ballen i nettveggen.
Ola Brynhildsen fikk også en gigantsjanse fra 17 meter fem minutter før slutt, men ballen vred seg utenfor stanga.
– Den var blytung, rett og slett. Jeg synes vi gjør veldig mye rett og vi vokser inn i kampen. Det var nærme, men ikke helt der, sier Molde-trener, Erling Moe.
Ferencvaros satte også ballen i mål på overtid, men ble avvinket for offside, uten at det endret utfallet.

Gikk glipp av minst 140 millioner kroner

En liten trøst for Molde er at de kommer inn i gruppespillet i Europa League, selv om det åpenbart ikke var målet.
Der får de med seg rundt 32 millioner kroner for å delta, pluss en fallskjerm for å ikke komme til Champions League.
Nedturen er det riktignok lite å si på, da en seier ville dratt inn snaue 170 millioner kroner ifølge det som har blitt betalt ut de siste årene av UEFA. I tillegg ville det vært 30 millioner for hver seier og ti millioner for hver uavgjort de spilte i gruppespillet.
Det gir en differanse på minimum 140 millioner kroner for Erling Moes menn.

Bernt oppsummerer runde 19: LAN-jubel, Flamur-duell og Molde-tap