Innbytter sendte Barcelona til cupspillet

Oppdatert 06/11/2018 klokken 23:20 GMT+1

Barcelona styrket sin topposisjon i mesterligaen med 1-1 borte mot Inter tirsdag. Tottenham er med i kampen etter 2-1 over PSV hjemme.

Malcom

Det er ikke ofte «Barca» ikke scorer mål, men på San Siro så det lenge ut til å gå slik. Barcelona var friskest uten å spille blendende fotball.
Innbytter Malcom hadde bare vært på banen i snaut to minutter da han på en kontring fikset 0-1. Mauro Icardi utlignet for Inter fire minutter senere.
Det kunne ikke hindre at Barcelona kunne feire avansement allerede etter fire spilte kamper. Inter er tre poeng bak, Tottenham seks poeng bak. Siden de to forfølgerne skal møtes innbyrdes, kan ikke begge ta seg forbi.
Lionel Messi var med Barcelona-troppen til Milano, men kom ikke med i kamptroppen. Han pådro seg et brudd i armen for noen uker siden.

Kane-vending

Tottenham fikk 0-1 mot seg av PSV etter bare ett minutt. Målet kom på nederlendernes første avslutning og ble headet inn av Luuk de Jong. Hadde PSV vunnet, ville Tottenham allerede vært utslått av mesterligaen.
Tottenham presset på i andreomgangen og fikk uttelling. Harry Kane utlignet etter 77 minutter med et hardt skudd etter forspill sammen med Fernando Llorente.
I nest siste minutt nikket Kane inn vinnermålet via PSV-forsvarer Trent Sainsbury.

Vanskelig

Tottenham kunne dermed feire sin første seier i gruppespillet. Den betyr at laget er tre poeng bak Inter, som kommer til Wembley om tre uker.
Selv med seier der vil Tottenham ha en stor oppgave foran seg. Laget skal nemlig til Barcelona i siste runde, mens Inter avslutter hjemme mot PSV.