Populære sporter
All sport
Vis alt

UEFA fordømmer drapstrusler mot britisk dommer

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 17/04/2018 klokken 19:11 GMT+2

UEFA reagerer sterkt etter at den engelske dommeren Michael Oliver og hans kone er blitt drapstruet i kjølvannet av Champions League-kvartfinalen.

Michael Oliver

Foto: Scanpix

Oliver måtte tåle hard kritikk fra mange hold etter at han ga Real Madrid et billig straffespark på overtid i kampen mot Juventus, som var i ferd med å gå til ekstraomganger.
Juventus-spillerne protesterte kraftig, og Oliver viste ut veterankeeper Gianluigi Buffon. Til sist scoret Cristiano Ronaldo på straffesparket og sendte Real Madrid videre.
Olivers kone Lucy skal ha mottatt drapstrusler både på sin Twitter-konto og på sin mobiltelefon etter kampen. Tekstmeldingene tikket inn etter at hennes mobilnummer var blitt offentliggjort på nettet.
– UEFA fordømmer på det sterkeste hetsen og truslene mot Michael Oliver og hans kone, sier Det europeiske fotballforbundet i en uttalelse til nyhetsbyrået DPA.
– Vi har vært i kontakt med dem for å tilby vår støtte, og vi stoler på at relevante myndigheter griper inn mot personer som har opptrådt utilbørlig på sosiale medier og annetsteds.
Ifølge BBC er saken i politiets hender. Twitter bekrefter å ha slettet flere truende meldinger rapportert av Lucy Oliver.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame