Oppdatert 07/03/2018 klokken 23:12 GMT+1

Moi Elyounossi med mål og assist da Basel tok en råsterk seier på Etihad.

Moi

Manchester City - Basel 1-2 (5-2 sammenlagt):
Basels Champions League-eventyr var så godt som over etter 0-4-tapet på hjemmebane for tre uker siden, men med Moi Elyounoussi i spissen gikk sveitserne ut av turneringen med hodet hevet.
Gabriel Jesus sendte Manchester City i en oppskriftsmessig ledelse etter åtte minutter, men så tok Moi over showet på Etihad.
17 minutter var spilt da nordmannen mottok ballen rundt straffemerket og smalt inn utligningen. Med det ble han kun den femte spilleren som har scoret på Citys hjemmebane i 2018.
Men 23-åringen stoppet ikke der. Med 20 minutter igjen spilte han lekkert frem Michael Lang, som dunket inn 2-1 til bortelaget.
Flere mål ble det ikke, og Moi og co kunne feire en meget sterk og overraskende seier i Manchester.
Nordmannen har vært en ettertraktet herremann i vinter, og interessen stilner neppe etter onsdagens prestasjon.
I onsdagens andre åttedelsfinale snudde Juventus 0-1 til 2-1 borte mot Tottenham. Dermed gikk italienerne videre med 4-3 sammenlagt, etter at kampen i Torino endte 2-2.
Heung-Min Son sendte Spurts i ledelsen, før to kjappe mål signert Gonzalo Higuain og Paulo Dybala sørget for Juve-avansement.