Tottenham og Real ligger nøyaktig likt i gruppe H etter tre spilte kamper med sju poeng og 7-2 i målforskjell, mens APOEL og Borussia Dortmund har begge ett poeng i samme gruppe.
Det laget som eventuelt vinner av Tottenham eller Real Madrid er garantert plass i åttedelsfinalen. En hamstringplaget Kane spilte ikke da Tottenham tapte 0-1 borte for Manchester United i lørdagens Premier League-oppgjør, og han var heller ikke med da ble tap for West Ham i ligacupen.
Tirsdag var han tilbake på treningsfeltet igjen, og han virket tilsynelatende uanfektet av skaden. Han tok noen spurter, deltok på de obligatoriske pasningsøvelsene og viste med både kropp- og fingerspråk at han følte seg ok.
Supercopa de España
Finaleplassen glapp for Real Madrid – Ødegaard uten spilletid
14/01/2021 KLOKKEN 21:49
Med Kane tilbake på Wembley vil Tottenham bli tilført ekstra energi og selvtillit, siden 24-åringen har vist seg svært så effektiv foran nettmaskene denne sesongen. Han står med fem mål på de tre første kampene i Champions Leagues gruppespill. Totalt har Kane bidratt med 13 scoringer denne sesongen.

Lamela

– Vi føler oss trygge på at han er med i troppen, og vi har ennå én dag på oss til å få ham spilleklar. Det er ikke sikkert at han kan spille, det tør jeg ikke å fastslå 100 prosent. Han trente i dag, og det er viktig at vi tar en riktig avgjørelse, sa Tottenhams manager Mauricio Pochettino.
Erik Lamela var også med under tirsdagens treningsøkt. Vingen har vært lenge ute med en hofteskade og har ikke spilt kamp siden oktober i fjor.
Tottenham har ikke vunnet mot Real Madrid på de fem siste oppgjørene, men laget fra den spanske hovedstaden har variert i prestasjon denne sesongen. Det har gjort at de ligger åtte poeng bak Barcelona i La Liga. Real Madrid har aldri blitt seriemester når de har ligget så langt bak Barcelona i den spanske toppdivisjonen.

Storm

Møtet mellom formklubbene Napoli og Manchester City er en av de andre storkampene i den gjeve Champions League onsdag kveld. Napoli er ubeseiret på 11 kamper i Serie A, og i likhet med Premier Leagues serieleder Manchester City har de bare avgitt to poeng denne sesongen. I 9 av de siste 11 kampene har Napoli scoret tre eller flere mål.
Manchester City har også bøttet inn mål, og de har holdt nullen i åtte av sine tolv siste kamper. Laget til Pep Guardiola har ikke tapt en kamp siden april. Gruppe Fs leder er videre til åttedelsfinale for femte året på rad med minimum uavgjort i den søritalienske byen.
Liverpool er den tredje engelske klubben som skal i aksjon. De skal opp hjemme mot Maribor, klubben de slo 7-0 på utebane for 14 dager siden.
(©NTB)
Supercopa de España
Ødegaard har fått lovnad av Zidane etter lite spilletid
14/01/2021 KLOKKEN 11:23
Champions League
Ødegaard bidro til Real-seier i Champions League-debuten
26/11/2020 KLOKKEN 07:53