Det ble klart da CAS tirsdag la fram en hastebeslutning i saken.
En fullstendig behandling og endelig dom vil komme senere. En lignende prosess pågår av Russlands anke mot utestengelsen utstedt av Det internasjonale fotballforbundet (Fifa).
Fotball
Reiten-dobbel sørget for seier i generalprøven: – Fått beskjed om å score mer
EN TIME SIDEN
Først senere i uken vil CAS ta midlertidig stilling til Fifas avgjørelse.
Russland skulle etter planen møte Polen i en omspillskamp om en VM-plass 24. mars. Fifa har bestemt at oppgjøret utgår, og det gir polakkene walkover til en avgjørende duell mot enten Sverige eller Tsjekkia 29. mars.
Russiske utøvere og lag er blitt utestengt fra dusinvis av idretter siden Russland invaderte Ukraina for snart tre uker siden. Fotballforbundene i Polen, Sverige og Tsjekkia gjorde det tidlig klart etter krigsutbruddet at de ikke ville spille mot Russland.
Det europeiske fotballforbundet (Uefa) besluttet å holde både landslag og klubber utenfor sine turneringer. Spartak Moskva ble blant annet kastet ut av europaligaen.
Russerne håpet i første omgang å få utestengelsen midlertidig opphevet mens saken er til behandling i CAS. Det ønsket fikk de ikke innvilget, og tirsdagens avgjørelse gir en antydning om hva voldgiftsretten vil gjøre med Russlands anmodning om å fryse Fifas utelukkelse.
(©NTB)
Norgesmesterskapet
Straffet gamleklubben – slik endte kveldens cupkamper
2 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Overbevist om at VIF-trenden kommer til å snu: – Ingen fordel å møte dem nå
6 TIMER SIDEN