Scanpix

Reddet Bayern fra ydmykende tap

Se målene: Reddet Bayern fra ydmykende tap

22/04/2017 16:05Oppdatert 22/04/2017 20:48

Mainz var nære å sjokkere Bayern, men så dukket Thiago Alcântara opp i det 73. minutt.

Tirsdag røk det tyske storlaget ut av Champions League etter ekstraomganger mot Real Madrid. Det kunne se ut som at det var den kampen som fortsatt satt i beina til Bayern-spillerne som tidvis slet tungt mot Mainz lørdag ettermiddag.

Det ble et tøft møte Bayern München hjemme mot Mainz, som ligger på en plass rundt nedrykksstriden i Bundesligaen.

Etter en straffescoring av Daniel Brosinski så det lenge ut til at gjestene skulle få med seg alle poengene. Men Thiago Alcântaras utligning i 73. minuttet sørget for at det kun ble med ett poeng.

Video - Reddet Bayern fra ydmykende tap

02:13

Poengtapet betyr at RB Leipzig kan redusere avstanden med to poeng om de slår Schalke 04 på bortebane i morgen. Avstanden fra Bayern og ned til RB Leipzig er på ni poeng.

Stoke-utleide Bojan Krkic utnyttet sluvervete forsvarsspill fra Arturo Vidal etter tre minutters spill. Bojan driblet seg gjennom forsvaret før han enkelt satte ballen i mål bak Sven Ulreich i Bayern-målet.

Etter litt over kvarteret spill var det Bayerns tur til å juble. Et fantastisk angrep ble avsluttet med at Arjen Robben ble spilt alene med keeper og feide ballen i mål.

Daniel Brosinski sendte igjen Mainz i føringen fra straffemerket fem minutter før hvilen, men tidligere Barcelona-spiller Thiago Alcántara brakte balanse i regnskapet et drøyt kvarter før full tid. Flere scoringer ble det ikke. Dermed endte det 2-2 i München.

Dermed kan RB Leipzig knappe innpå Bayerns forsprang på tabelltopp i morgendagens kamp.

0
0