Bayern München - Mainz 2-2:
Tirsdag røk det tyske storlaget ut av Champions League etter ekstraomganger mot Real Madrid. Det kunne se ut som at det var den kampen som fortsatt satt i beina til Bayern-spillerne som tidvis slet tungt mot Mainz lørdag ettermiddag.
Det ble et tøft møte Bayern München hjemme mot Mainz, som ligger på en plass rundt nedrykksstriden i Bundesligaen.
Bundesliga
Bayern-kamp måtte stoppes etter tilskuerbråk – spillerne i «streik»
29/02/2020 KLOKKEN 17:13
Etter en straffescoring av Daniel Brosinski så det lenge ut til at gjestene skulle få med seg alle poengene. Men Thiago Alcântaras utligning i 73. minuttet sørget for at det kun ble med ett poeng.

Reddet Bayern fra ydmykende tap

Poengtapet betyr at RB Leipzig kan redusere avstanden med to poeng om de slår Schalke 04 på bortebane i morgen. Avstanden fra Bayern og ned til RB Leipzig er på ni poeng.
Se Schalke 04 – RB Leipzig på Eurosport Player søndag klokken 17.00.
Stoke-utleide Bojan Krkic utnyttet sluvervete forsvarsspill fra Arturo Vidal etter tre minutters spill. Bojan driblet seg gjennom forsvaret før han enkelt satte ballen i mål bak Sven Ulreich i Bayern-målet.
Etter litt over kvarteret spill var det Bayerns tur til å juble. Et fantastisk angrep ble avsluttet med at Arjen Robben ble spilt alene med keeper og feide ballen i mål.
Daniel Brosinski sendte igjen Mainz i føringen fra straffemerket fem minutter før hvilen, men tidligere Barcelona-spiller Thiago Alcántara brakte balanse i regnskapet et drøyt kvarter før full tid. Flere scoringer ble det ikke. Dermed endte det 2-2 i München.
Dermed kan RB Leipzig knappe innpå Bayerns forsprang på tabelltopp i morgendagens kamp.
Bundesliga
Lewandowski og Coman fikset «The Double» for Bayern
25/05/2019 KLOKKEN 20:19
Bundesliga
Bayern-treneren tror han får fortsette etter seriegullet
18/05/2019 KLOKKEN 19:36