Bayern sikret seriemesterskapet med knusende seier

Oppdatert 29/04/2017 klokken 21:11 GMT+2

Bayern München er tysk seriemester for 27. gang.

Bayern

Carlo Ancelottis menn gjorde jobben og sikret seg sin femte strake Bundesliga-tittel da Wolfsburg ble knust på Volkswagen Arena lørdag kveld.
Med 71 poeng på 31 kamper er Ancelotti og co ti poeng foran RB Leipzig, som tidligere lørdag la veien åpen for serielederen med 0-0 hjemme mot Ørjan Håskjold Nylands Ingolstadt.
– Det er ikke selvsagt at vi skal være mester tre runder før slutt. Vi viste stor spilleglede i dag, og da blir det vanskelig for hvem som helst å stå imot, sa lagkaptein Philipp Lahm ifølge NTB.

Alaba startet showet

David Alaba sendte gjestene i ledelsen på et strøkent frispark, før Robert Lewandowski doblet ledelsen.
Minutter før pause satte polakken sin andre scoring for kvelden og sørget for en komfortabel 3-0-ledelse da lagene gikk i garderoben.
– Nå har demningen til Wolfsburg bristet. Her kommer det til å renne inn, sa Eurosports kommentator Eivind Sundet.
Etter hvilen fortsatte vertene å kjøre. Kingley Coman luftet venstresleggen allerede etter to minutter, men avslutningen gikk i krysstangen og ut.
Selv om det drøyet, skulle også den fjerde scoringen komme for Carlo Ancelottis menn. Arjen Robben sørget for 4-0-ledelse akkurat på sammen måte som han har gjort så mange ganger før.

Gjorde vondt verre

Drøye ti minutter før full tid gjorde Luiz Gustavo ydmykelsen komplett da han først pådro seg sitt andre gule kort, før han nektet å forlate banen før han fikk fortalt dommer akkurat hva han mente om pipeblåserens innsats denne lørdagskvelden.
Om det var håpløst med elleve, ble det i hvert fall ikke bedre med ti. Det tok knapt et minutt før 5-0 var et faktum. Denne gangen ved Thomas Müller.
– Nå er det i hvert fall ingen tvil om hvor seriemesterskapet skal havne denne sesongen. Det har det strengt tatt ikke vært på lenge, slo Sundet fast.
Fem minutter før full tid var det Joshua Kimmich' tur til å tegne seg på scoringslisten da han fastsatte sluttresultatet til 6-0.
Slik startet lagene:
Wolfsburg: Casteels - Błaszczykowski, Knoche, Rodriguez, Horn - Bazoer, Luiz Gustavo, Gerhardt - Arnold, Didavi, Gomez.
Bayern: Ulreich - Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba - Kimmich, Thiago - Robben, Müller, Coman - Lewandowski.