Den engelske angrepsspilleren George Green er registrert for spill i Eliteserien. Det bekrefter trener Ian Burchnall til Dagsavisen.
– Han var et monstertalent for Everton. Han har slitt litt mentalt. En midtbanespiller med lavt tyngdepunkt, fottrapp og kvikk. Jeg nekter å tro at han redder Viking nå. Man må få liv i han og bygge han opp, for han har slitt veldig de siste årene, sier Joacim Jonsson i Eurosports Facebook Live-sending om overgangsvinduet.
– Et langtidssprosjekt, sier svensken.
OBOS-ligaen
Tordner mot dommeren etter tap: – Vi vant egentlig 2-1
2 MINUTTER SIDEN
Se det her (saken fortsetter under):

Ble sammenlignet med Rooney

Spilleren ble ansett som et supertalent. Han gikk gradene i Bradford, men ble solgt til Evertons akademi som 15-åring. Prisen kunne ifølge The Guardian stige til nærmere to millioner pund.
Green har innrømmet at pengene en stund gikk hodet på ham. Unggutten ble sammenlignet med Wayne Rooney og Paul Gascoigne.
– Det var den gang, men folk må forstå at Rooney og Gascoigne er spillere som dukker opp én gang blant en million spillere, og dessverre ble ikke jeg en av dem, har spilleren som var en del av England U18-tropp sagt.
Der spilte han blant annet med Tottenham-stjernen Dele Alli. Nå håper Viking at unggutten skal gripe den nye sjansen. Burchnall jobbet med han da han dro fra Bradford til Everton, og har tatt han imot med åpne armer.
– Jeg jobbet med han da han var en guttunge. Han ble gitt alt da han var ung, han var trolig ikke klar for det så tidlig. Han har gått litt under radaren, sier Viking-treneren til Eurosport.
– Jeg kjenner han og familien. Jeg ville se hvordan han gjør det. Vi får han inn for å se hvordan han gjør det i noen uker, sier Burchnall.
OBOS-ligaen
Opp på direkte opprykk – puster HamKam i nakken
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
Løper fra egen banehalvdel og scorer: – Veldig godt gjort
EN TIME SIDEN