Jo Inge Berget (27) vil ikke skrive ny avtale med de svenske serielederne dersom han må spille vingback. Nordmannen er på utgående kontrakt i Malmö.
Søndag vant Berget og Malmö 4-0 over Hammarby. Tross ett mål og en assist var ikke Berget helt fornøyd med tingenes tilstand. Han likte ikke å bli plassert på kanten.
– Jeg har sagt det i tre år, jeg vil aller helst spille spiss. Jeg føler jeg har levert på den plassen, men blir ofte flyttet til kanten, sier Berget til svenske Fotbollskanalen.
Fotball
Kronet Schalke-debut med scoring
7 MINUTTER SIDEN
Nordmannen spiller nå på utgående kontrakt. På spørsmål om å bli plassert på kanten kan ha noe å si for kontraktsforhandlingene, svarer Berget:
– Det er klart. Jeg kommer ikke til å signere for tre nye år for å være vingback. Det tror jeg de fleste forstår.
27-åringen har spilt mest spiss denne sesongen, men etter at klubben kjøpte Carlos Strandberg og solgte Yoshimar Yotún har han ofte blitt flyttet ut på venstrekanten. Likevel har Berget scoret i fem kamper på rad, inkludert cupkamper, og er oppe i åtte ligamål så langt.
Jo Inge Bergets Malmö leder serien med sju poeng foran Djurgården etter 23 kamper. Det gjenstår sju kamper av Allsvenskan.
(©NTB)
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bekrefter at Brann-kapteinen trolig forlater klubben
8 TIMER SIDEN