21-åringen James har imponert for Swansea i mesterskapsserien og har også fått med seg fire landskamper for Wales siden høsten i fjor.
Nå har han skrevet under på en femårskontrakt med United med opsjon på ytterligere ett år. Samtidig gir James sitt første intervju som United-spiller.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
13 TIMER SIDEN
– Dette er en av de beste dagene i livet mitt, og jeg ser virkelig fram til utfordringen. Premier League er den beste ligaen i verden, og Manchester United er det perfekte stedet for meg til å fortsette utviklingen min, sier James.
Solskjær, som trolig står foran en hektisk sommer med spilleroverganger og -forhandlinger, er svært fornøyd med å ha den unge waliseren på plass.
– Daniel er en spennende, ung ving med mange ferdigheter, overblikk, eksepsjonell fart og en god arbeidsmoral. Han hadde en flott sesong med Swansea og har alle egenskapene man trenger for å bli en Manchester United-spiller, sier Uniteds norske manager.
United betaler Swansea 15 millioner pund for James, ifølge britiske medier. Overgangssummen kan øke noe avhengig av James prestasjoner i den røde trøya.
(©NTB/Eurosport.no)
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
17 TIMER SIDEN