– Det var noe interesse for Knudtzon allerede i sommer, og jeg vil ikke bli overrasket om LSK vil få bud på ham i løpet av vinteren. Det kan komme både fra norske klubber og utenlandske, sier Stig Lillejord til Romerikets Blad.
Lillejord er Erling Knudtzons agent, Lillestrøm har hatt samtaler med agenten for å diskutere mulighetene for å kunne forlenge kontrakten med 29-åringen.
UEFA Europa Conference League
Revansjesugen etter første akt: – Dette er ikke over
5 TIMER SIDEN

Vil forlenge kontrakten

Knudzon har egentlig kontrakt med Lillestrøm ut neste sesong og klubben har ikke planer om noe annet.
– Vi har tilbudt Erling ny kontrakt, og vi ønsker å beholde ham. Uansett har han ett år igjen av sin nåværende avtale med oss, sier sportssjef Simon Mesfin til avisen.
Knudtzon har markert seg i den gule og sorte Lillestrøm-drakta denne sesongen. Med åtte nettkjenninger er han kanarifuglenes toppscorer. Fem av disse kom i løpet av to kamper.
– Det er gøy å spille spiss når man får så gode baller å jobbe med. Det var veldig bra. Kambildet passet meg fint, sa Knudtzon til Eurosport etter kampen mot Tromsø i mai.
Der scoret 29-åringen hat trick i kampen Lillestrøm vant 4-1.

Har prøvd å sikre seg Lehne Olsen

Lillestrøm har også forsøkt å skaffe seg signaturen til Tromsøs toppscorer så langt i overgangsvinduet.
For bare noen dager siden bekreftet Lillestrøm-trener Arne Erlandsen overfor NRK at cupmersterne fra 2017 har lagt inn et bud på Thomas Lehne Olsen.
– Vi leste i media at spilleren ønsket seg nærmere Østlandet. Og siden vi er en østlandsklubb, er det naturlig at vi vurderer Lehne Olsen, sa Erlandsen til NRK.
UEFA Europa Conference League
Frustrert Moe: – De har vel 15 hodeskader utpå her
5 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Viking med kruttsterk seier i Romania
5 TIMER SIDEN