Både Lehne Olsen og Ohi scoret to mål i seiere

Publisert 07/05/2022 klokken 22:22 GMT+2

Både Thomas Lehne Olsen og Ohi Omoijuanfo scoret to mål i seiere for sine respektive lag.

Ohi Omoijuanfo og Thomas Lehne Olsen

Ohi Omoijuanfo fortsetter suksessen i Røde Stjerne Beograd i Serbia. Han scoret to ganger i 4-1-seieren over Radnicki Niš lørdag.
Omoijuanfo er oppe i åtte ligamål på 14 kamper etter at han kom til klubben i januar fra Molde.
Røde Stjerne har to poengs ledelse ned til byrival Partizan Beograd. Begge lag har to kamper igjen av sesongen, men møtes ikke. Ligaen avsluttes 21. mai.
Omoijuanfo scoret 54 mål på 83 kamper i Molde før han flyttet til Serbia etter forrige sesong.

Lehne Olsen med to

Lehne Olsen sto for begge scoringene da hans klubb Shabab Al-Ahli slo Ittihad Kalba 2-1 i UAE-ligaen lørdag.
Scoringene kom begge i løpet av de første 22 minuttene. Først sendte den norske spissen vertene i føringen etter fire minutter, før han doblet 18 minutter senere. Det var hans tredje og fjerde scoring for sesongen siden overgangen fra Lillestrøm etter sist sesong.
Peniel Kokou Mlapa reduserte etter en times spill, men Al-Ahli holdt unna og sikret sin niende seier for sesongen. Lehne Olsens lag ligger på femteplass, men det er hele tolv poeng opp til fjerdeplassen.
Lehne Olsen og co. har en kamp igjen av ligasesongen mot Al Nasr.