Populære sporter
All sport
Vis alt

Olden Larsen ferdig i Häcken

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 13/06/2023 klokken 21:32 GMT+2

Lars Olden Larsen (24) forlater BK Häcken etter halvannet år i klubben.

Lars Olden Larsen.

Foto: NTB

Den norske kantspilleren har vært lånt ut til de regjerende mesterne siden starten av 2022, men nå venter andre oppgaver for Årvoll-mannen.
Det bekrefter Häcken selv på sine hjemmesider.
– Jeg er stolt over å ha fått muligheten til å spille for BK Häcken, sier Olden Larsen.
– Jeg har bestemt meg for å dra nå. Jeg kan ikke si noe om hva som venter for meg, men vil heller snakke om hvor takknemlig jeg er for å ha fått vært en del av Häcken-familien, fortsetter den norske angriperen.
24-åringen er fortsatt under kontrakt med russiske Pari Nizhniy Novgorod, men etter Russlands invasjon av Ukraina har FIFA satt opp en utlånsordning for spillere som er tilknyttet russiske klubber.
Han ble første hentet på en seks måneder lang lånekontrakt, men i fjor sommer ble avtalen forlenget med ett år. Nå står han igjen fritt til å finne seg en ny klubb.

Brennhet

Olden Larsen har vært i fyr og flamme denne sesongen. På 12 Allsvenskan-kamper noterte han seg for fem mål og fem målgivende. Han var også en viktig bidragsyter til at klubben vant den svenske cupen.
Da Discovery snakket med Per-Mathias Høgmo i slutten av mai, hadde han håp om å beholde kantspilleren.
– Vi er optimistiske på å få beholde ham, og Lars har uttrykt at han har lyst til å være med videre. Det som er med Lars er at han er til stede i nuet. Han ønsker å være i Häcken, utvikle seg selv og vet at resultatene ofte kommer av det fokuset, sa Høgmo den gang.
Discovery hadde også en lengre prat med Lars Olden Larsen tidligere i år. Der snakket han mer om egne prestasjoner, fjoråret og fremtiden. Les mer her.
Sett denne?
picture

Olden Larsen etter derbyseieren: – Byen er gul og svart nå

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame