Scanpix

Nå er fotballframtiden til «Mix» avklart

Nå er fotballframtiden til «Mix» avklart

16/02/2018 19:51Oppdatert 16/02/2018 19:57

Mikkel «Mix» Diskerud skal spille i delvis blå drakt, men ikke lyseblå - slik han egentlig kunne gjort etter signeringen for Manchester City.

Etter det tidligere i år ble klart at «Mix» overraskende hadde signert en fire og et halvt års-kontrakt med den engelske storklubben, har det vært full forvirring om hvor han egentlig kom til å ende opp. Fredag ble det avklart, og han blir ikke å se på Etihad - hvis det har vært noe tvil om det. I stedet vil han være å se på svensk gress, i klubben han tilbrakte fjorårssesongen: IKF Göteborg.

– Jeg har innledningsvist spurt Manchester City om vi kan få ha Mix hos oss under den andre delen av treningsoppholdet og fått ja på det, så får vi se hva dette innebærer senere.

De siste årene har «Mix» vært under kontrakt med den amerikanske klubben New York City, etter at han takket for seg i Rosenborg etter 2014-sesongen. Den amerikanske klubben har samme eiere som Manchester-klubben, noe som sies å være bakgrunnen for Diskeruds overgang. Det skal ikke ha vært aktuelt at norskamerikaneren skulle trene med Citys førstelag, men meningen var å låne ham ut til en av samarbeidsklubbene, med samme eiere.

Det var utstyrsgiganten Umbro som meldte om Diskeruds overgang til Manchester City tidligere i år, på deres kontoer i sosiale medier.

0
0