• de viktigste opplysningene om Eurosportabonnementene vi tilbyr i del 1 nedenfor;
 • informasjon om retten din til å avbestille et Eurosportabonnement (kjøpt direkte av oss) i løpet av angrerettsperioden på 14 dager i del 2, og
 • informasjon om hvordan organisere ulike Eurosportabonnement som starter etter avslutningen av ditt nåværende Eurosportabonnement i del 3.
Hvis du går inn på Eurosport Player eller kjøper et Eurosportabonnement gjennom en tredjepart (f.eks. via en appbutikk eller en av de andre tredjeparts-partnerne våre), må du være oppmerksom på at betalingen skjer til denne tredjeparten og at du er underlagt tredjepartens vilkår. Viktig informasjon om fakturering og fornyelse vil være beskrevet i tredjepartens vilkår og betingelser. Du kan finne mer informasjon om dette i våre Brukervilkår.
1. Våre Eurosportabonnement
1.1. EUROSPORT MÅNEDSABONNEMENT
Hva er et Eurosport Månedsabonnement?
Et Eurosport Månedsabonnement gir deg tilgang til direktesendt og on-demand innhold fra Eurosport for en minimumsperiode på en måned.
Fornyes det automatisk?
Ja, det vil fornyes automatisk hver måned med mindre du sier opp abonnementet før utløpet av en gratis prøveperiode innen neste måneds tilgang begynner.
Når tar vi betalt?
Betalingsmåten din belastes samme dag som du registrerer deg for et Eurosport Månedsabonnement (og deretter på eller rundt samme dag i hver fornyelsesmåned), med mindre vi forteller deg noe annet (f.eks. hvis en gratis prøveperiode gjelder, se nedenfor).
Hvis du har registrert deg for et Eurosport Live Månedsabonnement med en gratis prøveperiode:
 • vil vi registrere betalingsopplysningene samme dag som du registrerer deg, men ikke belaste deg før prøveperioden er over,
 • vil ditt Eurosport Månedsabonnement bli konvertert til et betalt abonnement når prøveperioden utløper, og
 • vil den valgte betalingsmåten bli belastet samme dag som den automatiske konverteringen (og deretter på eller rundt samme dag hver måned etter dette).
Hvor lenge har jeg tilgang?
Et Eurosport Månedsabonnement gir deg tilgang i minimum én måned. Minsteperioden begynner hver måned, på datoen da vi tar betalt for tilgangen den måneden.
Ditt Eurosport Månedsabonnement vil fortsette inntil det sies opp, i tråd med bruksvilkårene, som beskrevet nærmere nedenfor.
Hvordan sier jeg opp?
Hvis du har registrert deg for et Eurosport Månedsabonnement med en gratis prøveperiode, kan du si opp abonnementet når som helst innen den gratis prøveperioden utløper ved å gå til Din Konto og følge instruksjonene på skjermen om hvordan man sier opp før automatisk fornyelse. Du vil fortsatt ha tilgang frem til slutten av den gratis prøveperioden, og ingen betaling vil bli belastet.
Hvis du har registrert deg for et Eurosport Månedsabonnement med en gratis prøveperiode, og dette har blitt automatisk konvertert til et betalt abonnement, eller hvis du har registrert deg for et Eurosport Månedsabonnement uten en gratis prøveperiode, kan du si opp abonnementet når som helst innen neste måneds tilgang er i ferd med å starte ved å gå til Din Konto og følge instruksjonene på skjermen om hvordan man sier opp før automatisk fornyelse. Du vil fortsatt ha tilgang til det relevante innholdet fra Eurosport frem til slutten av måneden du har betalt for, og det gis ingen refusjon. Du vil ikke bli belastet igjen etter dette.
Hvis du registrerte deg for et Eurosport Månedsabonnement via en tredjepart (for eksempel via en appbutikk eller én av partnere våre), og du ønsker å si opp abonnementet ditt, må du gjøre det via denne tredjeparten. Du kan for eksempel måtte gå inn på kontoen din hos en tredjepart og slå av automatisk fornyelse for Eurosport Player.
1.2 EUROSPORT ÅRSABONNEMENT
Hva er et Eurosport Årsabonnement?
Et Eurosport Årsabonnement gir deg tilgang til direktesendt og on-demand innhold fra Eurosport for ett år.
Hvor lenge har jeg tilgang?
Et Eurosport Årsabonnement gir deg tilgang i en innledende periode på tolv måneder fra datoen da du registrerte deg for ditt Eurosport Årsabonnement (enten abonnementet begynner med en gratis prøveperiode eller ikke) (den «Innledende 12 Månedersperioden»).
Ditt Eurosport Årsabonnement vil fortsette inntil det sies opp, i tråd med bruksvilkårene, som beskrevet nærmere nedenfor.
Fornyes det automatisk?
Ja, det vil fornyes automatisk ved utløpet av den Innledende 12 Månedersperioden og det gjøres automatisk om til et månedsbasert rullerende abonnement med mindre du sier opp abonnementet innen utløpet av en gratis prøveperiode eller ved utløpet av den Innledende 12 Månedersperioden. Etter at den Innledende 12 Månedersperioden er utløpt vil det automatisk fornyes hver måned, med mindre du sier opp abonnementet før den neste perioden med tilgang begynner.
Når tar vi betalt?
Med mindre vi forteller deg noe annet (f.eks. hvis en gratis periode gjelder, se nedenfor) vil betalingsmåten din bli belastet for den første betalingen samme dag som du registrerer deg for et Eurosport Årsabonnement.
Hvis du har registrert deg for et Eurosport Årsabonnement med en gratis prøveperiode:
 • vil vi registrere betalingsopplysningene samme dag som du registrerer deg, men ikke belaste deg før prøveperioden er over,
 • vil ditt Eurosport Årsabonnement automatisk bli konvertert til et betalt abonnement når prøveperioden utløper, og
 • vil den valgte betalingsmåten bli belastet med din første betaling samme dag som den automatiske konverteringen.
For et Eurosport Årsabonnement som betales umiddelbart: din første betaling til oss gir deg tilgang til Eurosport Player til slutten av den Innledende 12 Månedersperioden (inkludert enhver gratis prøveperiode). Du trenger ikke betale for den resterende delen av den Innledende 12 Månedersperioden.
For et Eurosport Årsabonnement betalt i månedlige betalinger: din første betaling til oss gir deg tilgang til Eurosport Player den første måneden av den Innledende 12 Månedersperioden (etter en gratis prøveperiode). Du vil bli belastet på eller rundt samme dag hver måned etter dette, for den resterende delen av den den Innledende 12 Månedersperioden.
Tidspunktet for betalingene dine kan endres på slutten av den Innledende 12 Månedersperioden, når ditt Eurosport Årsabonnement gjøres om automatisk til et månedsbasert abonnement. Du vil bli belastet samme dag som ditt Eurosport Årsabonnement automatisk fornyes med din valgte betalingsmåte, og deretter på eller rundt samme dag hver måned.
Hvordan sier jeg opp?
Hvis du har registrert deg for et Eurosport Årsabonnement med en gratis prøveperiode, kan du si opp abonnementet når som helst innen den gratis prøveperioden utløper ved å gå til Din Konto og følge instruksjonene på skjermen før automatisk fornyelse. Du vil fortsatt ha tilgang frem til slutten av den gratis prøveperioden, og ingen betaling vil bli belastet.
Hvis du har registrert deg for et Eurosport Årsabonnement med en gratis prøveperiode, og dette har blitt automatisk konvertert til et betalt abonnement, eller hvis du har registrert deg for et Eurosport Årsabonnement uten en gratis prøveperiode, kan du si opp abonnementet når som helst ved å gå til Din Konto og følge instruksjonene på skjermen for å si opp før automatisk fornyelse. Effekten av å si opp vil avhenge av tidspunktet for når du velger å si opp:
I løpet av den Innledende 12 Månedersperioden:
 • Eurosport Årsabonnement betalt ved en engangsbetaling: Hvis du sier opp abonnementet innen den Innledende 12 Månedersperioden utløper, men etter en gratis prøveperiode, vil tilgangen din stoppe samme dag som du sier opp. Ingen videre belastninger vil bli gjort fra og med dagen du sier opp, og du vil ha rett til en delvis tilbakebetaling tilsvarende verdien av den ubrukte delen som gjenstår av den Innledende 12 Månedersperioden.
 • Eurosport Årsabonnement, betalt for gjennom 12 månedlige avdrag: Hvis du kansellerer abonnementet ditt når som helst før slutten av den Innledende 12 Månedersperioden, men etter en gratis prøveperiode, fortsetter du å ha tilgang til relevant Eurosport innhold frem til slutten måneden du har betalt for. Det gis ingen refusjon. Du vil ikke bli belastet igjen etter dette.
Etter den Innledende 12 Månedersperioden:
 • Hvis du sier opp abonnementet ditt når som helst etter at den Innledende 12 Månedersperioden er utløpt, vil du fortsatt ha tilgang til det relevante innholdet fra Eurosport frem til slutten av måneden du har betalt for, og det gis ingen refusjon i tilknytning til den måneden. Du vil ikke bli belastet igjen etter dette.
Hvis du registrerte deg for et Eurosport Årsabonnement via en tredjepart (for eksempel via en app eller av partnere våre), og du ønsker å si opp abonnementet ditt, må du gjøre det via denne tredjeparten. Du kan for eksempel måtte gå inn på kontoen din hos en tredjepart og slå av automatisk fornyelse for Eurosport Player.
1.3 EUROSPORT EVENTPASS
Et Eurosport Eventpass gir deg tilgang til kun ett eller flere bestemte Idrettsarrangementer, for eksempel én turnering eller kamp.
Ditt Eurosport Eventpass vil ikke bli fornyet automatisk, og det vil kun gi deg tilgang til ett eller flere bestemte idrettsarrangementer som en del av Eurosport Eventpass for perioden du fikk oppgitt på kjøpstidspunktet.
Betalingsmåten din vil bli belastet samme dag som du registrerer deg for et Eurosport Eventpass.
1.4 EUROSPORT DAGSPASS
Et Eurosport Dagspass gir deg tilgang til direktesendt og on-demannd innhold fra Eurosport i en sammenhengende periode på 24 -timer fra datoen og tidspunktet for betalingen.
Ditt Eurosport Dagspass vil ikke automatisk fornyes.
Din valgte betalingsmåte vil bli belastet samme dag du registrer deg for et Eurosport Dagspass.
2. OPPSIGELSE I LØPET AV ANGRERETTSPERIODEN
Denne delen gjelder for alle Eurosportabonnement som kjøpes direkte fra oss.
Når du kjøper ethvert Eurosportabonnement, har du rett til å heve kjøpet og be om en full refusjon innen 14 dager («angrerettsperioden»), uten at du trenger å oppgi noen grunn, fra og med datoen som kommer senest av: (a) kjøpsdatoen, (b) leveringsdatoen du er gitt tilgang til ditt Eurosportabonnement; (c) leveringsdatoen (for et Eurosportabonnement som løses inn ved bruk av en kupongkode vi sender deg) eller d) mottak av denne meldingen.
Hvis du vil heve kjøpet ditt under angrerettsperioden, må du informere oss (Dplay Entertainment Limited, Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, London W4 5YB, customerservice@eurosportplayer.com) om at du vil si opp abonnementet og oppgi navn, e-postadresse og bestillingens referansenummer (som er å finne i e-posten med abonnementsbekreftelsen). Du må gjerne bruke angrerettskjemaet nedenfor, men dette er ikke obligatorisk.
For å overholde angrerettsfristen må du melde fra, ved å bruke kontaktinformasjonen ovenfor, om at du ønsker å utøve angreretten innen angrerettsperioden har utløpt.
Virkningene av oppsigelse i løpet av angrerettsperioden
Hvis du sier opp abonnementet i løpet av angrerettsperioden, vil vi refundere alle betalinger vi har mottatt fra deg, uten unødvendig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager etter at du har meldt fra om at du vil si opp abonnementet ditt. Vi vil gjennomføre slike refusjoner med samme betalingsmåte som du brukte for det opprinnelige kjøpet, med mindre annet er uttrykkelig avtalt, og du vil ikke bli belastet noen gebyrer som følge av slike refusjoner.
Angrerettskjema
Fyll ut og send oss dette skjemaet kun dersom du ønsker å si opp abonnementet ditt i løpet av de første 14 Dagene.
— Til: Dplay Entertainment Limited, Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, London, W4
5YB, England, customerservice@eurosportplayer.com
— Jeg/vi (*) melder herved fra om at jeg/vi (*) sier opp kontrakten min/vår (*)for levering av
følgende tjeneste (*):
— Bestilt den (*)
— Bestillingens referansenummer
— Forbrukerens/forbrukernes navn
— Forbrukerens/forbrukernes adresse
— Forbrukerens/forbrukernes underskrift (kun dersom dette skjemaet sendes inn i papirform)
— Dato
(*) Slett det som ikke er relevant
3. GÅ OVER TIL ET ANNET EUROSPORTABONNEMENT NÅR DITT NÅVÆRENDE EUROSPORTABONNEMENT UTLØPER
Du kan planlegge å gå over til et annet Eurosportabonnement som skal tre i kraft når ditt nåværende Eurosportabonnement utløper. Du kan for eksempel bestemme deg for å bytte fra Eurosport Månedsabonnement til Eurosport Årsabonnement, eller dra nytte av en kampanjepris eller et spesialtilbud hvis du har tilgang til det.
Med en gang du valgt å gå over til et nytt Eurosportabonnement vil du kunne se detaljene om ditt nåværende og kommende Eurosportabonnement på siden der du administrerer abonnementet ved å gå til Din Konto.
Når kan jeg planlegge å gå over til et annet Eurosportabonnement?
Du kan planlegge å gå over til et annet Eurosportabonnement når:
(i) du abonnerer direkte fra oss, og
(ii) du er kvalifisert til å gjøre det.
Vi vil gi deg detaljer om når du er kvalifisert til å gå over til et annet Eurosportabonnement, inkludert å utnytte mulige tilbud, før du abonnerer.
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig når du abonnerer gjennom en tredjepart (for eksempel gjennom en appbutikk eller en av våre tredjepartspartnere).
Når du planlegger å gå over til et annet Eurosportabonnement under ditt nåværende abonnement, vil automatisk fornyelse kanselleres for ditt nåværende Eurosportabonnement. Det kan hende at ditt nye Eurosportabonnement ikke aktiveres med en gang, men trer i kraft når ditt nåværende Eurosportabonnement utløper. Se detaljer ovenfor om hvordan du kansellerer et Eurosportabonnement og når Eurosportabonnementet utløper.
Når tar vi betaling?
Betaling for det nye Eurosportabonnementet ditt utføres på den datoen det trer i kraft ved å benytte din valgte betalingsmetode. Dette vil være dagen etter at ditt nåværende Eurosportabonnement utløper.
Hvis Eurosportabonnementet du har planlagt å gå over til har en gratis prøveperiode, skal perioden med gratis prøveperiode starte dagen etter at ditt nåværende Eurosportabonnement utløper. Betalingen for det nye Eurosportabonnementet vil bli gjennomført umiddelbart etter en gratis prøveperiode er gjennomført.
Fremtidige betalinger vil avhenge av hvilken type Eurosportabonnement du har gått over til. Se avsnitt 1 ovenfor om betalingsdetaljer for de forskjellige Eurosportabonnementene som er tilgjengelige.
Kan jeg ombestemme meg om det nye Eurosportabonnementet?
Du kan når som helst kansellere et nytt Eurosportabonnement ved å gå til Din Konto og følge instruksjonene på skjermen for å si opp ditt kommende Eurosportabonnement. Du vil fortsatt ha tilgang til ditt nåværende Eurosportabonnement frem til utløpet av abonnementsperioden (med mindre du velger å avbryte Eurosportabonnementet ditt tidligere).
Oppdatert april 2020