Populære sporter
All sport
Vis alt

Vickhoff Lie på pallen i sesongfinalen: – Føles fantastisk

Joakim Opphus

Oppdatert 22/03/2024 klokken 11:41 GMT+1

Ragnhild Mowinckel avsluttet super-G-karrieren på en godkjent måte og kjørte inn til en topp ti-plassering. Lagvennine Kajsa Vickhoff Lie tok tredjeplassen i sesongfinalen.

Mowinckel kjempet om topplassering i sitt siste super-G-renn: – Så små marginer

Alpinsesongen nærmer seg slutten. Helgens renn i østerrikske Saalbach-Hinterglemm markerer slutten på 2023/24-sesongen.
Den markerer også slutten på Ragnhild Mowinckels karriere. Moldenseren kjører sine to siste renn denne helgen, med super-G fredag og utfor lørdag.
For en snau måned siden varslet Mowinckel at hun kom til å legge opp ved sesongslutt.
Mowinckels siste superG-renn startet bra. Hun kjørte raskt på toppen, men tapte mer tid i bunnen av super-G-traseen og kom i mål 53 hundredeler bak Ester Ledecka fra Tsjekkia som vant sesongfinalen.
Mowinckel endte til slutt på en 8. plass i sitt aller siste super-G-renn. Hun står med to bronsemedaljer i VM, to OL-sølv og fire seirer i verdenscupen.
Se Mowinckels løp i toppen av saken.
Kajsa Vickhoff Lie deltar også i fredagens super-G. 25-åringen leverte bra og kjørte inn til en foreløpig 2. plass, 30 hundredeler bak Ledecka. Hun ble senere skyvet ned til en 3. plass av Frederica Brignone.
– Det er føles fantastisk. Det er en ganske rett trase for oss ettersom vi deler den med gutta, men det var gøy at du bare kunne kjøre på å gå for det, sier hun til Discovery etter løpet.
– Det er ikke lenge siden hun var skadet så det at hun har kommet tilbake og tatt tre pallplasseringer i år, det er ganske rått,sier Discoverys kommentator Håkon Bjercke.
Se palløpet til den norske alpinisten her:
picture

Se Vickhoff Lies palløp i sesongfinalen: – Veldig bra avslutning

Veteranen Lara Gut-Behrami ble bare nummer sju i sesongfinalen, men hun sikret likevel med det sammenlagtseieren i super-G-cupen. Sist helg vant sveitseren både verdenscupen og storslalåmcupen sammenlagt, og lørdag kan hun i tillegg sikre seg utforkula.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame