29. desember 2018 pådro sunnmøringen seg en stygg kneskade som ødela resten av sesongen. Ett år senere hadde 30-åringen en gyllen mulighet til å ende på pallen i østerrikske Leinz.
Etter første omgang lå Haver-Løseth på tredjeplass, men sunnmøringen sviktet da det gjaldt i finaleomgangen og endte på 19.-plass.
Suverene Mikaela Shiffrin gikk til topps og sikret med det sin 64. verdenscupseier i karrieren. Kun Lindsey Vonn med sine 82 har flere.
Alpint
Her går det galt for Vickhoff Lie – lagvenninnen måtte snu seg bort
28/02/2021 PÅ 10:47
Forrige gang Haver-Løseth var på pallen i verdenscupen, var da hun vant parallellslalåmrennet i Stockholm i januar 2018. Forrige pallplassering i slalåm var i januar 2017. Da ble hun nummer to i østerrikske Flachau.

Ny Holtmann-klatring

En trøblete start gjorde at Nina Fürst Holtmann måtte ta til takke med en 16.-plass etter den første omgangen. I lørdagens storslalåmrenn ble hun nummer seks etter å ha klatret åtte plasser i finaleomgangen.
Også søndag klatret Bærum-kvinnen åtte plasser i finaleomgangen. Holtmann kjørte inn til midlertidig ledelse, men endte til slutt opp på 8.-plass. Hun ble med det beste norske utøver i Lienz.

Stjernesund til finale

Kristin Lysdahl fikk det ikke helt til å klaffe i første omgang, men kjørte seg noe opp i finaleomgangen og ble til slutt nummer 15.
Hakadal-utøver Thea Louise Stjernesund imponerte og sikret seg plass i finaleomgangen med en 26.-plass i første omgang. Enda bedre gikk det i finaleomgangen, og 23-åringen kunne glede seg over en 22.-plass.
Kaja Norbye og Maren Skjøld ble ikke blant topp 30 og måtte dermed se finaleomgangen fra sidelinjen.
(©NTB)
Alpint
Her går det galt for Vickhoff Lie – lagvenninnen måtte snu seg bort
28/02/2021 PÅ 10:37
Alpint
Foss Solevåg vant VM-gull i slalåm
21/02/2021 PÅ 13:05