Slovenske Andreja Slokar tok rotta på Stjernesund i finalen. Sloveneren var bare fem hundredeler foran den norske alpinisten i mål.
Stjernesund hadde tolv hundredeler å gå på til sloveneren etter den første runden i finalen. På veien til finalen hadde Stjernesund hatt fullstendig kontroll, men i finalen sa det stopp da Slokar kom tilbake i runde nummer to og snappet seieren foran 24-åringen fra Lillestrøm.
Andreplassen er likevel karierrebeste for Stjernesund. Stjernesund var en del av lage sammen med Sebastian Foss-Solevaag, Fabian Wilkens Solheim og Kristina Riis-Johannessen som tok VM-gull på lagkonkurransen forrige sesong.
Lech
Vant den helnorske duellen – kaster staven og jubler hemningsløst
14/11/2021 KLOKKEN 16:35
Andreplassen i Lech er hennes første individuelle pallplassering i verdenscupen.

Sterk laginnsats

Kristin Lysdahl ble nestbeste nordmann på en tredjeplass. Hun hadde noen tideler å ta igjen på italienske Marta Bassino i kampen om tredjeplassen før siste runde. Men Lysdahl kjørt fort på slutten og slo italieneren med en tidel i mål.
Det så lenge ut til at det skulle bli en helnorsk finale da Lysdahl hadde 17 hundredeler forsprang til Slokar i semifinalen, men også da klarte sloveneren å snu det i den andre runden.
Se Stjernesunds finalerunde under:

Så nærme var Stjernesund å ta karrierens første verdenscuptriumf

Marte Monsen kronet av den sterke laginnsatsen med en sjetteplass. Utøveren fra Aron Sportsklubb kjørte sterk gjennom hele konkurransen, men måtte seg seg slått i semifinalen mot tyske Lena Duerr.
Monsen havnet også bak svenske Sara Hector i kampen om femteplassen. Som slo Monsen i både den røde og blåe løypen.
Herrene kjører sin parallellslalåm i Lech søndag. Rennet ser du på discovery+ fra 15:50
Lech
McGrath slo Kristoffersen i norsk pallduell i Østerrike
14/11/2021 KLOKKEN 16:29
Alpint
Dramatisk skade for østerriksk alpinist
14/11/2022 KLOKKEN 08:16