Populære sporter
All sport
Vis alt

Delt ledelse i historisk turnering

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 17/03/2017 klokken 11:14 GMT+1

Det første Arnold Palmer Invitational uten legenden er i gang.

Emiliano Grillo på 2017 Arnold Palmer Invitational, PGA Tour

Foto: AFP

I september gikk golflegende Arnold Palmer (87) bort, en mann flere mener er en av de viktigste personlighetene i sportens historie.
Derfor var det mange følelser i sving da turneringen som bærer hans navn startet torsdag. Ekstra spesielt var det nok for Palmers barnebarn Sam Palmer Saunders (29), som er med i turneringen i ball med Rory McIlroy og Brandt Snedeker.
- Det å se den tom, det var sterkt, sa Saunders til pgatour.com med referanse til Arnold Palmers faste golfbill på Bay Hill-banens 16. hull.
Saunders gikk på 74 slag torsdag, og er dermed på en delt 58. plass - to slag over par.
Helt i teten finner vi argentinske Emiliano Grillo (24) og engelske Matthew Fitzpatrick (22). Begge gikk på 67 slag, fem slag under banens par. Grillo var imidlertid mest opptatt av temperaturen på dag én, som var godt under ti plussgrader.
- Det var virkelig vanskelig å holde seg varm de første fire hullene. Det ble varmere, men hvis jeg hadde henda ute av lomma i et minutt eller to frøys jeg skikkelig, sier Grillo til pgatour.com.
De fleste av de store kanonene er med i Arnold Palmer Invitational, som avsluttes søndag. Du kan se fredagens runde allerede fra klokken 12:30 på Eurosport Player, og klokken 19:00 på Eurosport 1 og Eurosport Player.
picture

Sam Saunders passerer statuen av bestefar Arnold Palmer før utslag torsdag.

Foto: AP

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame