AvNTB

Oppdatert 20/03/2017 klokken 20:16 GMT+1

Lars Lagerbäck kan glede seg over godt med spilletid for sine utvalgte før han samler troppen sin i London mandag.

Lars Lagerbäck, trener Norge

19 av de 24 uttatte spillere var på banen for sine klubber i løpet av helgen, og 18 av dem spilte fra start.
Se Lagerbäcks spennede debut borte mot Nord-Irland på Eurosport Norge og Eurosport Player, søndag kl. 20:00!
Bare tre mann (Ørjan Nyland, Håvard Nordtveit og Alexander Søderlund) var ubenyttede reserver, mens Markus Henriksen ikke var i kamptroppen til Hull.
De fem Rosenborg-spillerne fikk alle redusert spilletid i helgens treningskamp og møter friske til samling. Tiden fra kamp gjør også at Lagerbäck kan håpe på treninger med kvalitet tidlig i forberedelsesuka. Av de uttatte spilte 2 torsdag, 5 fredag, 10 lørdag, 2 søndag.
Slik var helgen for de uttatte:
Målvakter:
Rune A. Jarstein: Ikke like trygg som vanlig i Hertha Berlins mål i 2-4-tapet mot Köln lørdag. Fikk kritikk for å slippe inn langskuddet som sendte hjemmelaget foran.
André Hansen: Spilte første omgang og holdt nullen da Rosenberg slo Ranheim 4-1 i en treningskamp fredag.
Ørjan H. Nyland: Som vanlig ubenyttet reserve for Ingolstadt i fredagens 0-1-tap mot Borussia Dortmund.
Forsvarspillere:
Gustav Valsvik: Fortsetter suksessen i opprykksjagende Eintracht Braunschweig og spilte hele kampen da Heidenheim ble slått 3-2 på overtid fredag. Har spilt 20 av 25 seriekamper.
Jonas Svensson: Spilte hele kampen da AZ Alkmaar knuste Den Haag 4-0 i nederlandsk æresdivisjon søndag.
Omar Elabdellaoui: Spilte hele kampen da Hull tapte 0-4 for Everton i Premier League lørdag. Ga bort ballen forut for hjemmelagets siste mål.
Fredrik Semb: Leverte solid stopperspill og scoret ett mål da Odd slo Aalesund 3-1 borte i treningskamp torsdag.
Vegar Eggen Hedenstad: Spilte 60 minutter som høyreback da Rosenborg slo Ranheim 4-1 fredag.
Jørgen Skjelvik: Spilte 60 minutter som midtstopper for Rosenborg mot Ranheim.
Tore Reginiussen: Spilte første omgang som midtstopper og scoret ett mål da Rosenborg slo Ranheim.
Even Hovland: Er med landslagstroppen når Nürnberg møter topplaget Union Berlin borte mandag (på Eurosport Norge og Eurosport Player kl. 20:00).
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)
Midtbanespillere:
Sander Berge: Spilte som vanlig hele kampen for Genk da laget sikret kvartfinaleplass i europaligaen med 1-1 mot Gent torsdag. Spillefri i helgen pga. belgisk cupfinale.
Veton Berisha: Spilte hele kampen og ble matchvinner da Greuther Fürth slo serieleder Stuttgart 1-0 i 2. Bundesliga lørdag.
Stefan Johansen: Spilte hele kampen da Fulham måtte tåle et skuffende 1-3-tap hjemme mot Wolverhampton i mesterskapsserien lørdag.
Jo Inge Berget: Spilte hele kampen da Malmö møtte Molde i treningskamp i Spania lørdag. Tross stort Malmö-overtak på sjansestatistikken endte det 1-1.
Mohamed Elyounoussi: Spilte 83 minutter da den suverene serielederen Basel slo Grasshoppers 1-0 i sveitsisk eliteserie lørdag.
Mats Møller Dæhli: Spilte 60 minutter da St. Pauli spilte 0-0 mot Hannover i 2. Bundesliga lørdag.
Anders Konradsen: Spilte 60 minutter da Rosenborg slo Ranheim 4-1 fredag.
Håvard Nordtveit: Ubenyttet reserve da West Ham tapte 2-3 for Leicester i Premier League lørdag.
Markus Henriksen: Er i trening, men har fortsatt ikke gjort comeback etter sin skulderskade. Ikke i troppen da Hull tapte for Everton.
Angripere:
Joshua King: Byttet ut i siste minutt da Bournemouth slo Swansea 2-0 i Premier League lørdag. Involvert i forspillet til begge mål. En av ligaens formspillere.
Tarik Elyounoussi: Spilte 80 minutter for et Olympiakos i sportslig krise da det ble 0-1 i derbyet mot Panathinaikos søndag.
Adama Diomandé: Byttet inn i det 81. minutt da Hull tapte 0-4 for Everton lørdag.
Alexander Søderlund: Var ubenyttet reserve da Saint-Étienne slo Dijon 1-0 borte søndag.
Vinner Norge i Lars Lagerbäcks debutkamp mot Nord-Irland?