Rashford-show i ligacupen

Publisert 20/09/2017 klokken 23:15 GMT+2

Manchester United vartet opp med festfotball i én omgang mot Burton Albion. Manchester City og Arsenal måtte slite mer for avansementet i ligacupen.

Marcus Rashford

Manchester United så ut til å ville avgjøre avansementet til fjerde runde av ligacupen fra start.
Fire minutter var gått da Michael Carrick fant en feilvendt Jesse Lingard inne i 16-meteren. Han dempet ballen lekkert ned til Marcus Rashford, som like elegant chippet inn 1-0.
Det skulle bare være forsmaken på hva angrepsrekka til hjemmelaget skulle vise fram mot laget som innehar 19.-plassen i divisjonen under.
Bare minuttet etter var mannen med målgivende så nær ved å doble ledelsen. Lingard kom fri ute til høyre, men forsøket på å sette ballen nede ved venstre stolperot ble blokkert av en forsvarsspiller.

Sparte Lukaku

Manchester United kunne fint spare storscorer Romelu Lukaku. Han klappet for erstatter Marcus Rashford, som banket inn 2-0 etter å ha blitt fint satt opp av Daley Blind i det 17. minutt.
Til tross for den tidlige ledelsen la ikke serielederen seg bakpå. Anthony Martial, Jesse Lingard og Marcus Rashford fant hverandre til stadighet, og var svært nær både det tredje og det fjerde målet.
Etter 36 minutter klarte ikke Burton å holde unna lenger. Lingard kom til skudd etter herlig forarbeid av Martial. Ballen gikk via en forsvarer og utspilte Burton-keeper Connor Ripley fullstendig.
Annen omgang gikk langt roligere for seg, men Manchester United kom stadig med gode forsøk. Etter en time gjorde Martial 4-0 framspilt av Rashford.
På overtid fikk bortelaget endelig noe å juble for da Lloyd Dyer kranglet inn et trøstemål.

Chelsea vant stort

Chelsea hadde like god kontroll hjemme mot Nottingham Forest. Et hattrick av Michy Batshuayi og mål av Charly Musonda og Kenedy sørget for 5-1-seier.
Arsenal trengte bare ett mål av Theo Walcott etter 25 minutter for å ta seg videre mot Doncaster, mens Everton slo Sunderland 3-0.
Et reservepreget Manchester City var ikke fullt så overlegent borte mot West Bromwich. De blå tok ledelsen etter bare tre minutter ved Leroy Sané. Men da Claudio Yacob utlignet halvveis i annen omgang så det ut til å gå mot ekstraomganger på The Hawthorns.
Men bare fem minutt etter var City ikke til å stoppe på høyrekanten, og nok et mål av Sané var nok til å sikre 2-1-seier.