Populære sporter
All sport
Vis alt

Trondsen vil vise frem skuddfoten for Lerkendal-publikumet

Stian Thelen

Publisert 19/08/2017 klokken 23:02 GMT+2

Rosenborgs nyinnkjøpte midtbanespiller ser frem til kampen mot Haugesund.

Anders Trondsen

Foto: Eurosport

Anders Trondsen er klar for Rosenborg-debuten når han søndag løper ut på Lerkendal når Haugesund kommer på besøkt. Det er har vært en hektisk og lang uke etter at overgangen fra Sarpsborg 08 ble en realitet.
Men det er en heltent Trondsen som gleder seg til å vise seg frem foran sitt nye hjemmepublikum.
– Det blir en tøff kamp og en spennende kamp. Vi må bare ut å spille vårt spill, så blir det bra, sier Trondsen til Eurosport.
– Jeg håper å kunne fortsette der jeg slapp i Sarpsborg 08 egentlig. Spille min type fotball og bli kjent med gutta og få relasjoner utpå banen også, fortsetter midtbanespilleren.

– Håper å få bidra med skuddfoten

Tidligere denne uken fikk han være med til Amsterdam der han fikk bli kjent med de nye lagkameratene. Der fikk han se laget få med seg et sterkt 1–0-resultat hjem til Trondheim. Å kunne spille i Europa League ville vært stort.
– Det hadde vært ekstra morsomt å få den i gave. Vi får håpe på det, sier Trondsen.
Midtbanespilleren ble ikke spilleberettiget til Ajax-kampen ettersom Rosenborg bare kunne etterinnmelde en spiller. Valget falt på Samuel Adegbenro som scoret det avgjørende målet. Trondsen vil ikke love at også han kommer i målprotokollen i debuten, men han vil vise frem foten sin slik han har gjort tidligere i sesongen.
– Jeg håper å få bidra med skuddfoten min, forteller Trondsen.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Trondsen får drømmetreff

– Har en bra venstrefot

Hvor Trondsen skal spille er enda ikke helt klart. I Sarpsborg 08 ble det mye 4-4-2, men millionmannen er kjent med 4-3-3 fra aldersbestemte landslag. Dette kan han bidra med på RBKs midtbane.
– Det er godt overblikk. Jeg liker å slå litt pasninger igjennom. Liker å tre opp på indreløperne. Taklingssterk. Som indreløper har jeg et bra driv og et godt skudd. Jeg kan sette opp kombinasjoner, forklarer han.
– Jeg kan spille alle posisjonene i den treeren på midtbanen. Uansett hvor jeg spiller der skal det nok gå bra, fortsetter han
– Hva foretrekker du da?
– Jeg er en spiller som liker å ha mye ball og være involvert. Jeg har en bra venstrefot. Så spørs det hvor Kåre mener at jeg får brukt den best.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame