Populære sporter
All sport
Vis alt

Mol og Sørum komfortabelt til kvartfinale

Joakim Miøen

Oppdatert 01/08/2021 klokken 16:16 GMT+2

Anders Mol og Christian Sørum tok seg av Nederland i strake sett da de sikret kvartfinalebillett.

Anders Mol mot Nederland

Foto: Getty Images

Norge-Nederland 2-0 (21-17, 21-19)
– Det var litt mer krigervilje i dag. Vi finner fram virkelig vinnerinstinkt og det som bor i oss. Det var skikkelig, skikkelig digg å få til ting igjen og føle at vi spiller bra volleyball, sa Anders Mol til Discovery etter seieren.
Norge var i føringen stort sett hele kampen og tok til slutt seieren 21-17, 21-19 etter at Anders Mol banket inn matchballen mot sine nederlandske venner.
– Han slår den hardt på diagonalen som han har gjort mye denne kampen. Nå er jeg så lettet, og det er Anders og Christian også. De vet at de møtte et av de beste lagene i verden, som tok VM-gull i 2013 og OL-bronse fra Rio. Det er et lag de kjenner godt og er gode venner med. Men taktikken til Norge fungerte veldig bra, sa Discovery-kommentator Jan Kvalheim etter seieren.
– Jeg føler meg ganske rolig i dag. Vi hadde mye bedre flyt i spillet og selvtillit. Vi satt mye mer med hjertet i halsen i de andre kampene, for da så vi at de slet. Men alle kampene lever sitt eget liv. Det å slite seg gjennom de første kampene men likevel vinne krever karakter. I dag blir det lettere når ting flyter bedre, var dommen fra landslagssjef Kåre Mol.
Sett denne? (Saken fortsetter under videoen)
picture

Her får de beskjeden: – Dere kan begge bli olympiske mestere

Russisk revansje?

De norske sandvolleyballstjernene tapte gruppefinalen i gruppe A mot Russland sist, og ble deretter trukket mot Nederland. I åttedelsfinalen ble det en komfortabel seier for de norske gullhåpene.
I kvartfinalen møter Mol og Sørum vinneren av Russland og Chile, og kan dermed få revansj mot russerne de tapte mot i gruppespillet.
– Vi har veldig lyst til å ta dem igjen. Men vi får se hvem det blir, så er vi bedre rustet nå til ny kamp enn det vi var i puljespillet. Det var godt å kjenne at vi spilte litt bedre volleyball, sier Mol om fortsettelsen.
Sett denne?
picture

Full krangel etter disk: Her slår han kameraet

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame