• Følg kvinnenes tremil søndag fra kl. 04 på TVNorge og discovery+
– Vi håper jo at hele Norge orker å stå opp allerede klokken 04 for å følge de norske kvinnenes tremil. Den sendes selvsagt direkte på TVNorge og discovery+. Men blir det i tidligste laget for deg, kan du slå på TVNorge fra klokken 07.45 uten at vi avslører resultatet fra tremila, før vi sender rennet til Johaug og lagvenninnene i sin helhet klokken 08. Hele øvelsen er også tilgjengelig gratis på discovery+, også spoilerfritt, når det måtte passe, sier kommunikasjonsdirektør i Discovery, Hanne McBride.
Saken fortsetter under videoen.
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 PÅ 08:57

Skuffet Holund: – Jeg ble kald og svimmel etter ti kilometer

Det er på grunn av de utfordrende værforholdene i Beijing at arrangørene har valgt å fremskynde søndagens tremil med fire timer, slik at starten går 04.00 norsk tid.
– Skulle det bli nok en norsk medalje i langrenn i natt, er det en supernyhet som vil toppe alle nyhetsflater. Det er vanskelig å unngå å få med seg resultatet på forhånd, så for å bevare spenningen må folk holde seg unna nettaviser, sosiale medier og radio når de våkner. Det er også anbefalt å skru av push-varsler på klokker og telefoner, sier kommunikasjonsdirektør i Discovery, Hanne McBride.
Saken fortsetter under videoen.

Krüger etter bronsen: – Tok en liten sjanse

Discovery vil publisere resultatet både i løpende nyhetsdekning på Eurosport.no og i sosiale medier, men holder altså TVNorge spoilerfritt fra klokken 07.45, og alltid på discovery+.
At tremila flyttes, får også betydning for finalen i ishockey, som starter 0510. Kampen mellom Finland og ROC vil nå vises nesten i sin helhet på TVNorge i tillegg til discovery+.
Saken fortsetter under videoen.

Klæbo skulle egentlig ikke stille til start: – Jeg klarte ikke dy meg

– Vi satser på å komme på i første periode og prioriterer å vise ferdig hele kampen på TVNorge. Skulle den gå på overtid, vil langrennssendingen forskyves til kampen er ferdig.
Tider for søndagens tremil for kvinner:
  • Live: 04.00 på TVNorge og discovery+
  • Reprise: 08.00 på TVNorge og discovery+
Vi informerer
Eurosport.no søker sommer- og tilkallingsvikarer!
20/04/2022 PÅ 12:38
Vi informerer
Discovery sikrer seg rettighetene til the Masters i tre nye år
15/03/2022 PÅ 12:00