Alle kampene fra Allsvenskan vil i år bli sendt eksklusivt på discovery+ i Norge. Norske Jo Inge Bergets Malmø skal forsvare gullet, men mest oppmerksomhet er knyttet til en sensasjonell signering hos det gamle storlaget IFK Gøteborg.
– Det er svært gledelig at vi endelig har fått på plass Allsvenskan på discovery+ også her i Norge. Dette gjør ventetiden til starten på Eliteserien vesentlig kortere. Allerede 10. april starter vi opp med toppkampen mellom regjerende mester Malmø FF og Hammarby, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Discovery Sverige har hatt rettighetene til den svenske elitedivisjonen siden 2020. Nytt av året er at alle kamper også vil bli sendt i Norge.
– Dette er en god nyhet for tusenvis av svensker som bor og jobber i Norge og for alle andre norske fotballsupportere. Alle kamper i årets sesong vil sendes på discovery+, så det bare å benke seg foran skjermen, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

Flere stjerner

Årets kanskje mest overraskende overgang i internasjonal fotball skjedde nettopp i Sverige, da den slovakiske superstjernen Marek Hamšík, med 124 landskamper og over 500 kamper for italienske
Napoli, meldte overgang til IFK Gøteborg. Den overgangen kom som et sjokk for mange.
– Det var mange som satte kaffen i halsen når nyheten kom om at Napoli-stjernen Marek Hamsik skulle spille for IFK Gøteborg i årets sesong. I tillegg spiller blant annet den svenske landslagskapteinen Sebastian Larsson, samt flere norske spillere som blant annet Jo Inge Berget og Tobias Heintz i Allsvenskan. Tar vi med de store derbyene i svensk fotball, så er det en hel masse å glede seg til foran årets sesong, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20
Vi informerer
Dette ser du på Discovery+ og Eurosport
08/06/2021 PÅ 08:29