Discovery Norge vokser digitalt og øker bemanningen på flere av våre digitale plattformer. Vi ser ikke bare etter én – men flere roller for å utfylle vårt team i Oslo. Kvelds- og helgejobb må påregnes.
Vi søker nå etter journalister til Eurosport.no, kreative innholdsprodusenter til sosiale medier, videoredigerere som liker å leke seg i flere videoformater og streaming editors som setter opp og tilrettelegger innholdet på en av de raskest voksende strømmetjenestene i landet.
Hvis du sliter med å bare velge ut én rolle har du kommet til riktig sted. Styrken ved å kunne beherske flere av disse oppgavene er nøyaktig det vi ser etter:
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 PÅ 08:57
JOURNALIST
Med en solid penn evner du å formidle sportsnyheter på eurosport.no på en informerende og underholdende måte, som i stor grad favner om våre største rettigheter av norsk fotball, sykkel, tennis, golf og motorsport, og ikke minst sommerens store høydepunkt: OL i Tokyo.
SOSIALE MEDIER
Du skriver kort og presist, er komfortabel i Adobe-pakken og drives av å se umiddelbar respons på innhold du publiserer. I tillegg bør du være motivert til å finne nye, kreative metoder for å nå ut til sportsfans i hele landet for å formidle vår fantastiske katalog av verdens største idretter.
STREAMING EDITOR
Du liker å være med bak spakene, sette opp og tilrettelegge innholdet som presenteres på en av de raskest voksende strømmetjenestene i landet – nemlig discovery+.
VIDEOREDIGERER
Du er kreativ, liker å leke deg med form og uttrykk i videoform – fortrinnsvis i Adobe-pakken – og kan klippe og redigere innhold for å bistå både Eurosport.no, SoMe-kanaler våre og på litt lengre innhold tiltenkt discovery+.
DESKREPORTER
Klarer du på få minutter å oppsummere eventer og fotballkamper i engasjerende videoreferater og høydepunktspakker? Det vil nemlig være muligheter for deskreporter-vakter rundt fotballsendingene våre i år.
Arbeidssted: Oslo
Søknader med CV og spørsmål sendes til Stian Thelen, redaksjonell leder i Eurosport.no. Merk e-posten med «Søknad» og spesifiser hvilken stilling du hovedsaklig søker på: stian_thelen@discovery.com / 99 26 77 94
Stilling: Engasjement, tilkallingsvikarer og sommerjobb.
Søknadsfrist: 14. mars (søknader vurderes fortløpende)
Stillingen ligger formelt under Monday Sport som leier ut tjenesten til Discovery Norge. Kandidaten vil sitte sammen med resten av Discovery og Eurosports redaksjonelle miljø til daglig.
Vi informerer
Eurosport.no søker sommer- og tilkallingsvikarer!
20/04/2022 PÅ 12:38
Vi informerer
Discovery sikrer seg rettighetene til the Masters i tre nye år
15/03/2022 PÅ 12:00