Populære sporter
All sport
Vis alt

18-åringen viste ingen nåde: Feide OL-vinneren av banen

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 08/09/2021 klokken 20:26 GMT+2

Det 18 år gamle britiske tennisvidunderet Emma Raducanu er klar for semifinale i US Open etter å ha slått ut OL-vinner Belinda Bencic.

Emma Raducanu

Foto: Getty Images

Emma Reducanu - Belinda Beric 2-0 (6-3, 6-4)
Etter at kanadiske Leylah Fernandez, som mandag fylte 19 år, gikk videre til semifinalen etter å ha slått ut Eline Svitolina (5) tirsdag, var det duket for en ny tenåring i den amerikanske tennismanesjen.
Britiske Emma Raducanu skulle opp mot OL-vinner Belinda Beric i onsdagens kvartfinale, og til tross for at 18-åringen er rangert som nummer 150 (!) i verden, ble det alt annet enn en lett match for den sveitsiske favoritten.
Tvert imot.
Emma Reducanu viste rett og slett ingen nåde på det blå dekket i New York, og med sifrene 6-3, 6-4 sikret briten semifinaleplassen, og ble med det turneringens andre tenåring som kvalifiserer seg til semifinalen på kvinnesiden.
– Hun slipper seg løs og kommer litt under huden på motspillerne sine. Beric venter på at hun skal gjøre feil, men hun gjør jo ikke det. Helt ufattelig. Dette er bare kjempemoro, sa Discoverys tennisekspert Øivind Sørvald etter kampen.
Radunacu møter vinneren av tsjekkiske Pliskova (4) og greske Sakkari (17). Leyla Fernandez og Emma Redanucu kan potensielt møtes i en finale. Fernandez skal opp mot 2.-rangerte Sabalenka.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame